Václav Upír Krejčí nečekaně přiznal: Živil jsem se jako gigolo! "Vydělal" si i auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Václav Upír Krejčí nečekaně přiznal: Živil jsem se jako gigolo! "Vydělal" si i auto!

Václav Upír Krejčí
Václav Upír Krejčí

Bavič Václav Upír Krejčí (57) bohužel zavzpomínal na svou sexuální minulost a prozradil nečekané detaily ze svého milostného života. Jedním z nich je i to, že celých pět let žil jako zlatokop a nechával si od své přítelkyně kupovat drahé dárky.

Na konci 70. let se Upír Krejčí dostal do Francie, kde potkal finskou dívku. Žili spolu celých pět let, ale český komik během vztahu nemusel hnout ani prstem. „Měla krásný obličej a divný tělo,“ popisuje Krejčí citlivě svoji bývalou přítelkyni v pořadu Intim Night. „Ale to mi bylo jedno, protože mě živila, dávala mi prachy a koupila mi auto. Vlastně jsem byl takový gigolo,“ přiznává bavič.

Po rozchodu se přirozeně jeho finanční situace zhoršila a byla třeba si lépe vybírat. I na to si našel Krejčí svůj systém. „Kdysi jsem měl takovou taktiku, že když jsem pozval ženu na večeři, zeptal jsem se nejdřív, jestli mi dá. Pokud řekla, že mi dá, tak jsem byl ochotný za ni utratit klidně i tři tisíce korun,“ vysvětluje bavič svůj sofistikovaný výběr.

Celkově lze říci, že co Upíř Krejčí řekne na adresu křehkého pohlaví, to perla. Podivně se nevyjadřuje pouze o náhodných známostech, ale i vlastní dceři, která právě prochází pubertou. „Prsa mou dceru věkově předběhla. Podprsenka neladí s kalhotkama,“ popisuje takové zážitky Krejčí ze společné dovolené v Řecku.



Autor:  mpa

Přečtěte si
daida
17. 9. 2013 • 23:07

Proboha, tak to na tom chudák musela být hodně špatně.

majojo
17. 9. 2013 • 19:49

Zatojá vím, kecá. Nebo měl uveřejnit fotku té Finky. P.S. A co na to Obzinová?

znalec
17. 9. 2013 • 15:02

dost dobře nechápu, jak se tenhle legrační prcek mohl živit popsaným působem.Na začátku 80.let pracoval jako údržbář a byla s ním docela zábava, ale jako gigolo, no nevím...

abvydavatelstvi
17. 9. 2013 • 12:22

A to má být jakože vtipné co říká ...... me to spíš připadá trapné..... A nechat se živit od ženské je potupne ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.