Tomáš Klus a Tamara Kubová: Svatba byla falešná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Klus a Tamara Kubová: Svatba byla falešná!

Indián Klus líbá svou vyvolenou apačku.
Indián Klus líbá svou vyvolenou apačku. (koláž Ahaonline.cz)

Pěknou habaďůru na své fanoušky sehrál písničkář Tomáš Klus (27). Na sociální síť si pověsil údajnou svatební fotografii. Oděni do bílého a s indiánskými čelenkami na hlavách Tomáš a jeho Tamara (24) pózují při novomanželském polibku. Jenže ouha, tahle svatba neplatí!

„Odjel jsem natáčet desku a našel místo, které mi mluví z duše. Ucítil jsem, že právě tady chci říct ano té, která mi stvořila Vesmír,“ vyznal se Klus na sociální síti. Už ale zapomněl dodat, že statutem »ženatý« se ještě nějakou chvíli chlubit nemůže. Jejich oddávající byl totiž podle zjištění deníku Aha! falešný.


„I když tam oddávající byl, neměl k tomu oprávnění. Svatba tedy není právoplatná. Za několik dní by měl proběhnout úřední sňatek,“ prozradil Klusův manažer Radomír Pivoda. Můžeme tedy s napětím očekávat, v jakém převleku do toho praští podruhé.

Také tihle si slíbili několikrát věrnost
Některé celebrity by snad nejraději svá »ano« říkali do aleluja. S dvojitými i trojitými svatbami jako by se letos roztrhl pytel.

Agáta Hanychová (28) a Jakub Prachař (30)

Mariánské Lázně duben 2013
Nečekanou svatbou vytřeli Agáta a Jakub zrak úplně všem. O jejich bláznivém plánu nevěděli ani jejich nejbližší.  

Únětice květen 2013
Podruhé si řekli »ano« za přítomnosti svých rozvětvených a nepříliš přátelsky naladěných rodin v kostelíku v Úněticích za Prahou.

Tereza Kerndlová (26) a René Mayer (42)

Las Vegas srpen 2013
Svůj desetiletý vztah odjeli Tereza a René zpečetit do Ameriky. Vzali se ve svatební kapli v Las Vegas. Rodiče jejich sňatek pozorovali doma přes internet.
Vysočina srpen 2013
Aby to ale Tereziným rodičům nebylo líto, uspořádali po návratu ještě velkou moravskou svatbu na statku Ladi Kerndla (68).

Andrea (24) a Jiří Pomeje (48)

Thajsko leden 2013
Poprvé se snoubenci vzali na exotickém místě, kde se rok předtím zasnoubili.
Praha květen 2013
Pouze za přítomnosti svědků je na radnici Prahy 1 oddal radní Zdeněk Barták. »Pomík« svou právoplatnou svatbu přede všemi popíral.
Třebotov červen 2013
Pro média uspořádali velkolepou veselku ještě na tvrzi v Třebotově. I když tam před zraky fotoaparátů stvrdili sňatek potřetí, úředně platná je pouze jejich pražská svatba.



Přečtěte si
mirkazam
12. 9. 2013 • 19:09

Že ten jeho zpěv-nezpěv stojí za prd, tak musí komediant přijít alespoň s blbou pohádkou o svatbě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.