Tomáš Klus si do Opery bere kamarády a igelitku na výslužku z rautu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tomáš Klus si do Opery bere kamarády a igelitku na výslužku z rautu!

Tomáš Klus - obhájí Slavíka i tento rok?
Tomáš Klus - obhájí Slavíka i tento rok? (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Čerstvý tatínek a manžel Tomáš Klus (27) se netají tím, že středobodem jeho života je pro něj momentálně manželka Tamara (24) a dcera Josefína. Kariéra jde tak trochu stranou a slávu neřeší zpěvák už vůbec.

Úřadující Slavík sobotní předávání hudebních cen moc neřeší a těší se hlavně na jídlo. „Já tam půjdu se svou ženou a kamarády, užijeme si pěkný večer, a jestli si něco odneseme domů? Minimálně si každý vezmeme jeden sáček k rautu,“ říká Klus na stránkách iDnes.cz

A jak zhodnotil svoje roční »kralování«? „Při vší úctě, ono to nic není. Nemám pocit, že bych začal líp zpívat nebo že by se na mě někdo jinak díval. I když to vlastně nevím, to nemůžu hodnotit. Ale já se sám na sebe nedívám jinak. Pro mě to není nic, co by určovalo mou hodnotu. Samozřejmě jsem za to šťastný, protože to vnímám jako rukytřas od mnoha lidí najednou, kteří vám řeknou: Gratuluji, líbí se mi, co děláš. Ale že by to mělo nějak hnout mnou, to ne. Od toho jsou jiné věci. Třeba děti,“ vysvětluje zpěvák. A malá Josefínka se opravdu stala smyslem zpěvákova života. Po natočení desky se chce na tak dlouho, co jen to půjde, věnovat svým ženám a psům. Na nové turné se chystá vyrazit až na jaře. A zřejmě mu bude úplně jedno, jestli s novou deskou zazáří opět jako Slavík, nebo ne.



Přečtěte si
jakeline
24. 11. 2013 • 12:41

Neodsuzuji T.Kluse jistě má hluboko do kapsy tak proč by si nevzal ?Má se to vyhodit?spravný hospodář

fizi
23. 11. 2013 • 17:33

Doufám,že je to žert,to sbírání "odpadu"po rautu! Aby zbylo na Jiřku Bohdalovou,ta si to ale dovede ohlídat,vycení zuby a vrčí,pak sbalí.Takže i Ty,Tome???

mirkazam
23. 11. 2013 • 13:15

Klus je zpěvák na h....o a ne na slavíka.

emyd
23. 11. 2013 • 09:48

Brat si jidlo z rautu domu?Nejvetsi hnus a lakota

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.