Ewa Farna si našla chlapa: Už spolu i bydlí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ewa Farna si našla chlapa: Už spolu i bydlí...

Dvojice spolu nejen bydlí, ale také vystupuje.
Dvojice spolu nejen bydlí, ale také vystupuje. ( Foto Aha! – Roman Souček, herminapress.cz, ara)

Konečně! Ewa Farna (20) už není sama. Našla si chlapa a není jím nikdo jiný než finalista SuperStar Jaro Smejkal (21). Nejen, že se k němu nastěhovala, ale dokonce i prozradila, jak to mají se sexem!

„S Jarem jsem se seznámila na SuperStar a přestalo mě bavit bydlet po hotelech. Jaro měl volný pokoj a už to bylo,“ vysvětlila deníku Aha! zpěvačka a bývalá porotkyně talentové soutěže. „Ewa je super spolubydlící, máme dvě koupelny, ale i tak se o ně pereme. A Ewa vždycky zvítězí,“ prozradil Jaro. „Je to krásná baba, umí zpívat a má krásný charakter. Ewa je přesně můj typ,“ pěje Smejkal ódy na svou spolubydlící.


A jak to mají se sexem? „Podívejte se na mě, jak vypadám, pak na Járu – a hned vám bude jasné, že spolu nic nemáme,“ směje se Farna. „Mě se kluci bojí anebo hledají věšáky, to znamená hubené holky. A to já nejsem,“ dodává s úsměvem.



Autor:  dat

Přečtěte si
eisenbieger
7. 9. 2013 • 17:36

podle ty "16" odhaduju ze si jeste simras postevatschek ...jinak ta Frana je pekna polska prasnice

Shelby16
7. 9. 2013 • 16:08

Když spolu bydlí, tak je jasné, že nebudou masturbovat každý zvlášť, ale že si to spolu pořádně rozdají až zdi budou praskat a lustr se kolíbat ze strany na stranu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.