Kynychová přiznává: Manžel je kvůli mně bez práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kynychová přiznává: Manžel je kvůli mně bez práce!

Křest v Muzeu lega
Křest v Muzeu lega (Aha! - Alexandr Malachovský)

Práce až nad hlavu má v poslední době cvičitelka Hanka Kynychová (45). Kromě předcvičování ve svém fitku, se věnuje své nadaci, která pomáhá dětem z dětských domovů, přispívá do internetového rádia a do toho všeho se stala šéfredaktorkou časopisu pro děti! Jak jevůbec možné, aby maminka třech dětí zvládala tolik aktivit?

Odpověď je jasná. Za vším stojí Hančin manžel Jindřich, který je její velkou oporou, a proto taky bez mrknutí oka na sebe převzal roli »muže v domácnosti«. „Jsme spolu dvaadvacet let. A Jindra mě vždycky podporoval v mých aktivitách, proto když se narodily děti, zůstal s nima rád doma.

Teď už se chtěl možná trošku nadechnout a do něčeho se pustit, ale do toho přišla nabídka z časopisu, tak zase zůstal bez mrknutí oka doma,“ popisuje Kynychová a přiznává, že tento pro někoho možná netradiční rodinný model oběma nesmírně vyhovuje a možná je také tajemstvím jejich harmonického vztahu.



Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.