Dovolené slavných: Víme, kam letos vyrazilo 27 českých celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dovolené slavných: Víme, kam letos vyrazilo 27 českých celebrit!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Facebook)

Nevíte, kam letos vyrazit na dovolenou? Inspirujte se u celebrit! Některé už mají výlet snů za sebou, jiné se za moře teprve chystají – a fantazii se meze nekladou!

Dara Rolins (41) – Španělsko

Zpěvačka si letos vyrazila do španělské Andalusie s dcerou Lolou a se svou kamarádkou. Podle fotek strávily poklidnou dovolenou bez žádného velkého dobrodružství.

Matěj Homola (42) – Gruzie

Lídr kapely Wohnout využil volného času bez koncertů i bez dcery, kterou má s Darou Rolins. Popadl batoh, skejt a kamaráda a vydali se na dobrodružnou cestu do Gruzie.

Lucie Benešová (38) a Tomáš Matonoha (42) – Itálie

Známý herecký pár vyvezl sebe i své děti do Itálie. Blonďatá Lucie s bujným dekoltem jistě nedala náruživým Italům spát…


Renata Langmannová (26) – Holandsko

Sexy modelka na mořské nemoci netrpí, a tak si stejně jako loni vyrazí s partou přátel do Holandska na loď. Jejím snem je ale Austrálie a Nový Zéland, tak třeba příští rok…

Olga Lounová (32) – Německo

Pravá ruka Dana Landy alias Žita 44 chvíli neposedí ani na dovolené. Má ráda, když si z dovolené přiveze něco užitečného, a tak tentokrát vyrazí do Německa na vzdělávací seminář.

Simona Krainová (40) – Kanárské ostrovy

Modelka vyrazila s celou svou rodinkou i s nevlastním synem Karlíkem na Kanárské ostrovy. Tam si užívala nejen sluníčka a moře, ale také luxus vily rodinného přítele.

Agáta Prachařová (28) – Kréta

Šťastně provdaná modelka odjela se synem Kryšpínem na Krétu. Místo manžela Jakuba Prachaře tam ale byla s Evou Decastelo. Dovolená se však příliš nevydařila, jelikož Kryšpín v jejím závěru onemocněl.

Hanka Mašlíková (31) – Miami

Silikonová kráska má nového přítele. Že není z nejchudších, o tom svědčí i fakt, kam svou novou lásku vyvezl na první společnou dovolenou. Zamilovaný pár si totiž udělal výlet do Miami, kde si užíval na slunečných plážích.

Ornella Štiková (19) – Slovensko

Stejně jako Agáta letos bojkotovala Karlovy Vary. Stále doufá ve šťastnou rodinku po boku Josefa Kokty a s malým Quentinem v náručí. Údajně se všichni tři vydali na Slovensko, důkazy ale neexistují…

Lucie Borhyová (35) – Chorvatsko

Moderátorka TV Nova se svým sporťákem Michalem Hrdličkou vyrazila do Chorvatska. Pár si toto místo údajně oblíbil už loni, kdy tam trávil dovolenou. V té době svůj vztah ale ještě úzkostlivě tajili.

Mahulena Bočanová (46) – Chorvatsko

Herečka vzala dceru Márinku do slunného Chorvatska. Svého exotického tanečníka Jonese Santose Santanu (23) zřejmě nechala doma, a tak se bavila focením svých a Márinčiných končetin.

Hana Zagorová (66) – Španělsko

Jako každý rok si zpěvačka vyrazila s manželem Štefanem Margitou do španělské Malagy. Před lety si tam totiž pořídili dům, kde tráví každé léto.

Karel Vágner (71) – Kréta

Velkým milovníkem Kréty je i hudebník, který tam jezdí s rodinou už roky a nedá na ni dopustit. Vrací se hlavně do vesničky Mirtos. „Mám dnes objetý už skoro celý svět, ale všude jsem si říkal, proč nejsem na Krétě,“ tvrdí Vágner.

Vlastimil Harapes (66) – Itálie

Baletní mistr propadl kouzlu Itálie. Několik let žil dokonce v Římě, kde vyučoval balet, a rád se tam vrací na dovolenou i kvůli lidem. „Mám rád Italy, jsou to zářiví a veselí lidé,“ říká.

Kateřina Brožová (45) – Španělsko

Blonďatá herečka si vyjela na dámskou jízdu s dcerou do Španělska. Užívaly si tam nejen slunečného počasí, ale i zájmu horkokrevných Španělů, kteří jistě dvě blondýnky nenechali bez povšimnutí.

Dominika Mesarošová (27) – Mexiko

Prsatá modelka si na dovolenou vyrazila už na jaře a jako cíl si vybrala Mexiko. Její cestu prý nesponzoroval žádný movitý pán, Dominika se do Mexika vydala s partou přátel údajně za své peníze.

Iveta Vítová (30) – Kapverdy

Poslední dovolenou před narozením svého prvního potomka stihla i zprávařka TV Nova. Ta si se svým manželem Jaroslavem Vítem vyrazila na Kapverdy, kde předvedla těhotenské bříško.

Bára Basiková (50) – Maroko

Zachraňovat manželství s Petrem Polákem byla zpěvačka v Maroku. Pár řešil problémy tak vehementně už cestou tam, že zapomněl vystoupit v cílové destinaci, a musel se pak vypůjčeným autem vracet přes půlku země.

Natálie Kocábová (29) – Indie

Asijská exotika láká dceru Michaela Kocába. Svatbu se svým dlouholetým partnerem Štěpánem Vránou si odbyla v Thajsku, nyní si jako cílovou destinaci vybrala Indii.

Helena Vondráčková (66) – Kanárské ostrovy

Zpěvačka tráví většinu volných dnů s manželem na jejich hausbótu na Slapech. V srpnu se ale chystá na dámskou jízdu s kamarádkami na Kanáry. „Jezdíme tam každý rok a nechávám si tam masírovat kde co...,“ prozradila Helena.

Aneta Vignerová (25) – Španělsko

Bývalá Miss nasaje živočišnou letní atmosféru ve Španělsku. Chystá se tam se svými přáteli a během dovolené nehodlá jenom zahálet. Půvabná brunetka chce zčásti relaxovat a zčásti se oddávat aktivnímu odpočinku – sportu.

Kamila Nývltová (24) – Egypt

Mladou zpěvačku zřejmě okouzlil muzikál Michala Davida, ve kterém si zahrála hlavní roli. Jako místo pro letní odpočinek si totiž vybrala Egypt, kde může vychutnávat starověkou kulturu, pyramidy i jít po stopách krásné Kleopatry.

Klára Issová (34) – Mauricius

Skutečnou exotiku jako z pohádky zažije herečka, která se chystá na daleký Mauricius. Pokud fotky na internetu nelžou, užije si dosyta jemný bílý písek, průzračné moře, divokou džungli i stín palem na liduprázdných plážích.

Markéta Konvičková (19) – USA, San Francisco

Mladá zpěvačka nezahálí ani na dovolené. Jako cílovou destinaci si zvolila San Francisco v USA, kde ale nebude jen lenošit. Jela tam totiž především zlepšovat svou angličtinu.


Monika Bagárová (19) – USA, New York

Jako můru světlo láká zpěvačku »hlavní město světa« New York. Moře, pláže a palmy si tam sice příliš neužije, velkoměsto však naproti tomu nabízí neomezené kulturní vyžití. A taky nekonečné možnosti nakupování.

Eliška Bučková (23) – Chorvatsko

Extrémně štíhlá modelka nedávno přiznala problémy s anorexií, a tak jí únik mimo Česko přijde vhod. Na jaře se vydala odpočívat do Mexika, tím ale její výlety nekončí. V září totiž vyrazí pro změnu do Chorvatska.

Pavel Zedníček (63) – Česko

Herec zůstává věrný rodné hroudě, minimálně přes léto. To tráví poznáváním tuzemských krás a za mořem a sluníčkem vyráží až v zimě, když ho začnou nudit plískanice a sníh.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.