Klepl tajil svůj původ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Klepl tajil svůj původ!

Bohumil Klepl vysvětluje Bolku Polívkovi výhody zatajování svého původu.
Bohumil Klepl vysvětluje Bolku Polívkovi výhody zatajování svého původu.

PRAHA – Na natáčení 47. pokračování Bolkovin bylo opravdu veselo! Bolek Polívka (57) si totiž přizval hosty se zajímavými historkami.


„Naši v Moskvě studovali, a tak mě poslali v tašce letadlem k tetě do Pardubic. Kolem roku ´68 jsem svůj původ zatajoval, ale v sedmdesátých letech se to zase hodilo,“ pochlubil se herec Bohumil Klepl (48). A Tomáš Matonoha (34) nezůstal pozadu. V Moskvě navštívil nejluxusnější kasino!

„Dnes mě lidé chválí, to jste frajer pane Špidla, že jezdíte ve Fabii,“ rozesmál hosty Klepl, který je Špidlovi hodně podobný. Tomáš Matonoha zase pobavil historkou své návštěvy v moskevském kasinu, kde se s kamarádem Lexou vsadil, Kliknutím zvětšeteže dvě dámy u hotelového baru nejsou luxusní prostitutky. Dámy oslovil a s úspěchem zjistil, že jsou to krupiérky a jedna z nich ze Slovenska. Na druhý den Lexa, který do kasina vešel v roztrhané bundě, zjistil, že jedna z nich byla provozní kasina, a tak se stal exkluzivním hostem. Bolek Polívka se hostům pochlubil, že na své farmě pěstují samá exotická zvířata. „Chovám pštrosa, teď dvě kachny indické a k Vánocům jsem od Marcelky dostal dvouhrbého velblouda Pašu,“ přiznal Bolek. Bolkoviny, ve kterých zazpívá Marie Rottrová, se budou vysílat 22. února ve 20 hodin na ČT 1.


Autor: Šárka Nováková
Foto pro Aha!: Lukáš Fronk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.