Vendule Svobodové vyhrožuje šílenec: Řeknu Jakubovi (7), co jsi zač! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendule Svobodové vyhrožuje šílenec: Řeknu Jakubovi (7), co jsi zač!

Vendula se o svého sedmiletého syna Jakuba bojí.
Vendula se o svého sedmiletého syna Jakuba bojí. (Marek Pátek Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Šílený strach teď prožívá Vendula Svobodová (41). Ve schránce našla anonymní dopis, ze kterého naskakuje husí kůže. „Najdu si tvého syna!“ stojí v dopise plném výhrůžek a ponižování.

Pocit, jaký Vendulu Svobodovou sevřel poté, co otevřela obálku s odporným textem, by srazil na kolena každou matku. „Byly to výstřižky z novin popsané slovy, mezi nimiž nebyla slušná ani spojka. Byla to výhrůžka anonyma, že až bude mému synovi šestnáct let, vyhledá si ho a řekne mu, jak jsem špatná,“ popsala Vendula.

Prezidentka nadačního fondu je na anonymní dopisy zvyklá, ale tenhle patří k těm nejhorším. Vždyť jde o to nejcennější co má - o vymodleného syna Jakuba (7), na kterého zůstala sama.

S anonymem se vypořádala sama. „Už ho nemám, vyhodila jsem ho do koše a nechci se k tomu vracet. Nebudu to nijak dál řešit,“ sdělila deníku Aha! Vendula s tím, že na policii se obracet nehodlá.



Přečtěte si
drakoska11
13. 7. 2013 • 11:43

Tak to, že to naplácala do Aha, to je dobrý krok k utajení Klukovi to jistě nikdo neřekne a on se nebude domýšlet, co máma asi vyvedla..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.