Zlata Adamovská se dočkala svatby s Petrem Štěpánkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata Adamovská se dočkala svatby s Petrem Štěpánkem!

Adamovská a Štěpánek v roce 2010
Adamovská a Štěpánek v roce 2010 (TV Nova)

Jeden z nejtajemnějších párů českého showbyznysu si dnes řekne »Ano«. Zlata Adamovská (54) se oficiálně stane ženou hereckého kolegy Petra Štěpánka (64).

Adamovská a Štěpánek si soukromí přísně střeží, přesto je všem jasné, že spolu už delší dobu tvoří pár. Kolegové ze seriálu Ordinace z růžové zahradě dnes svůj svazek podle serveru Prask.tv úředně potvrdí a ze Zlaty se stane nevěsta. Místo nečekané události, kterou měl zastínit start karlovarského festivalu, je ovšem přísně utajováno.

Oba herci sice informace o dnešní svatbě nepotvrdili, ale jejich okolí tvrdí opak. Vše nasvědčuje tomu, že Zlata a Petr mají svůj velký den, který chtějí mít jen pro sebe.

Adamovská má za sebou nevydařené manželství s reportérem a neúspěšným politikem Radkem Johnem. Petr Štěpánek loni pochoval svou dlouhodobě nemocnou ženu Vlastu Janečkovou (†77).



Přečtěte si
ivuska1
30. 6. 2013 • 15:13

Clovek , ktery verejne lze a dela vedome z lidi blbce , neni hoden zadneho respektu pani Adamovska !

marek.d
29. 6. 2013 • 10:13

Jj, oxaliska -primitivka-negramotka je stará tlustá šeredná smradlavá bába, která 24 hodin denně fluše šlem a hnis na všech disuzích a honí si tu svoje primitivní ego a i svou stařeckou páchnoucí <|> a chcípá závistí, protože i bezdomovec na ni pouze flusne, na stařenu ohyzdnou, nezaměstnanou a neukojenou.

marek.d
29. 6. 2013 • 10:11

Ty jsi fakt ubohá šeredná stará neukojená nána, tvoje příspěvky primitiva všude jsou jeden hnus; je jasně vidět, jak jsi zoufalá, nadržená a nechce tě ani stoletý homeless z popelnice, ty hnusoto nadržená smradlavvá, hoň si dál svou nemytou stařeckou tlustou <|> a závistí se udus, bábo odpudivá slizká. Závist je sFiňa, co, ty hnusná bábo, to nasejří, když je někdo šťastný a ty upocená samohonicí bába se dusíš vlastním slizem a smradem.

marek.d
29. 6. 2013 • 10:07

Jj, taky koukám, sem se chodí převážně ukájet hnusné osboy, bez debaty opuštěné, staré tlusté obludy, které nechce ani bezdomovec od kontejneru, nadržení uhrovatí slizouni, prostě chcípáčkové, většinou pologramotní závistiví ksindlové, kteří nemají partnery, přátele, sex, koníčky - jen si tu honí své pokřivené ego i něco jinéh.. HNUS.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.