Nenávist kolem Batulkové: Spadeno na ni má i babička Jakuba Prachaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nenávist kolem Batulkové: Spadeno na ni má i babička Jakuba Prachaře!

Danu Batulková prozradila tajemství Jakuba Prachaře
Danu Batulková prozradila tajemství Jakuba Prachaře (Koláž Ahaonline.cz)

Opakovaná svatba Jakuba Prachaře (29) a Agáty Hanychové (29) odhalila spory, které v rodině mladého herce a hudebníka přetrvávají už dlouhá léta. Teď se dokonce rozpovídala Jakubova babička Jana Prachařová (75), která vysvětlila i to, proč nepřišla na svatbu.

Loutkoherečka Jana Prachařová pochválila Jakubovi jeho nevěstu, ale zároveň zprvu nechtěla vysvětlit, proč na svatbu nedorazila. Prý prostě nechtěla a raději byla na chalupě. Jenže pak se přece jen možná objevil v jejím povídání skutečný důvod, to když přišla řeč na bývalou snachu Danu Batulkovou, která měla podvést jejího syna Davida. „Podívejte, já o tom nechci vážně mluvit. Batulkovou jsem neviděla od té doby, co se rozvedli, a nemám potřebu to měnit,“ řekla Blesku rázně.

Možná, že Janě Prachařové zkrátka vadilo, že se před svatbou měla Batulková vyjádřit v tom smyslu, že na veselce nechce vidět současnou partnerku jejího exmanžela Davida Lindu Rybovou. „No to je přece úsměvné a nehorázné. Ona mu přece první zahnula,“ vyhrkla podle deníku Blesk Jana Prachařová a potvrdila tak to, že rozpad manželství nezpůsobil David svým vztahem s Lindou, ale Dana svým románkem s režisérem Jankem Uhrinem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.