Ondřej Brzobohatý na dně: Deprese zaháněl alkoholem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ondřej Brzobohatý na dně: Deprese zaháněl alkoholem!

Ondřej Brzobohatý
Ondřej Brzobohatý (Foto Aha! – Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák)

Ondřej Brzobohatý (30) si uplynulý rok sáhl na dno. Smrt otce Radoslava  Brzobohatého (†79), ukončení devítiletého vztahu s manželkou Johanou (32), pochybnosti o budoucnosti. A výsledek? Deprese a alkohol. „Zbytečně moc jsem pil, a tak jsem přestával zvládat fyzicky,“ přiznal poprvé pro Magazín MF Dnes Brzobohatý.

Muzikanta a herce hluboce zasáhlo především úmrtí jeho otce, který odešel v září ve věku nedožitých 80 let. Největší krize však přišla až o dva měsíce později. „Vyvrcholilo to v listopadu, kdy jsem moderoval Slavíka – tehdy to bylo psychicky náročnější, všechno mi připadalo marné. Myslel jsem na to, že najednou nemám svého celoživotního parťáka, tátu… Že nevím, kudy a kam se ubírá můj život,“ vzpomíná Ondřej.


Pomoc blízkých

V té době u něj propukly deprese, kvůli kterým zanedbal i přípravu scénáře. „Bylo mi jedno, jak přenos dopadne. Příšerná rezignace na všechno… Upřímně řečeno, bylo to období náročné i proto, že jsem zbytečně moc pil,“ říká hvězda seriálu Gympl. Nakonec mu ale pomohl čas a lidé kolem něj dříve, než mohlo být ještě hůř. „Blízcí mi nakonec naznačili, že je něco špatně, a pomohla i vlastní sebereflexe, kterou mám poměrně vypilovanou,“ dodává Ondřej, kterému se život začal lepšit až letos v březnu.


Očista

„Docela dobře mi začalo být teprve o Vánocích, ale konec to ještě nebyl – až do konce března jsem pak byl permanentně nachcípaný. Organismus se asi potřeboval pročistit a tohle byl poslední kartáč. Až od března začíná být všechno zase dobré.“ Stojí snad za jeho znovuzrozením i bývalá Miss World Taťána Kuchařová (25)?



Přečtěte si
henes
25. 5. 2013 • 21:51

Deprese zaháněl alkoholem! A národ se z toho pose..?

rakovan
24. 5. 2013 • 19:43

Každý z nás mal v živote ťažké chvíle, každý z nás sa s tým vyrovnával svojím spôsobom ... Ondrej, drž sa, si sympaťák a želám Ti veľa šťastia, lásky a pohody v osobnom živote.

defakto
24. 5. 2013 • 18:55

Chudáček Ondrášek , potřebuje pofoukat bebinko !

dannaa
24. 5. 2013 • 17:31

Také jsem jednou pila jako Dan. Ondro,drž se.

ivoadler
24. 5. 2013 • 13:14

Ondra má naprostou pravdu. Nemá se zbytečně moc pít. Já se vždycky ztřískám jen přiměřeně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.