Aneta Langerová v tom umí chodit: Za reklamu kabriolet za půl milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aneta Langerová v tom umí chodit: Za reklamu kabriolet za půl milionu

Aneta se na léto v novém voze těší.
Aneta se na léto v novém voze těší. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martina Kaderková – Citroën)

Vždycky tak trošku vybočovala z řady. Zpěvačka Aneta Langerová (26) občas umí svými módními výstřelky překvapit, a tak se rozhodla více sledovat nové trendy. A začala rovnou u aut!

Na léto si vybrala opravdovou stylovku! „Teď mě v ulicích uvidíte se staženou střechou,“ smála se ambasadorka nového Citroën DS3 Cabria, jehož cena začíná na půl milionu korun. „Stažená střecha ve mně vyvolává pocit svobody,“ rozplývala se Aneta. Dokonce si nechala poradit i s oblékáním, aby ke svému vozu ladila. A protože má ráda pohodlnou módu, vybrala si tepláky od mladé návrhářky Petry Hušpauerové (26).

„Když mladí něco vymyslí a je to vkusné a má to styl, tak jsem nadšená. Samozřejmě se ráda obléknu do pěkných věcí, ale musí to být hlavně praktické,“ vysvětlila Langerová. „Tepláky jsou pro všechny, ale to, že se líbí i slavným, to mě těší,“ svěřila se návrhářka.



Přečtěte si
majojo
27. 4. 2013 • 15:14

 ..jen takový příklad. Napíšu, že někdo dostal za reklamu půl miliónu. Tak to zvoní prachama. Kdežto když apíšu, že za něco dostal pět set tisíc, tak to se mnohý manažer počůrá smíchy, tohle má na snídani s dovozem do postele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.