Nezodpovědná Ornella: Měsíčního Quentina už tahá po barech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nezodpovědná Ornella: Měsíčního Quentina už tahá po barech!

Ornella vzala Quentina do baru
Ornella vzala Quentina do baru (Facebook)

Ornelle Štikové (20) se po životě ve společnosti stýská, proto netrvalo dlouho a vyrazila si do baru. Dopřála tak nečekaný zážitek i svému synovi Quentinovi, který je na světě pouhý měsíc!

Když Ornellu začaly mateřské povinnosti nudit, vydala se v sobotu do pražského Hard Rock Cafe. Tento podnik však nevyhledávají maminky s dětmi, spíše se stává dějištěm divokých večírků, které jí tak chybí.


Novopečená maminka za sebou přitom ještě nemá ani šestinedělí, během něhož by měla dodržovat domácí klid. Pokud však musí za každou cenu vyrazit za zábavou, měla by Quentina svěřit mámě Štikové na hlídání. Ornella však svého potomka bere jako hračku, jíž se ráda pochlubí svým známým. A co na tom, že tím ohrožuje zdraví svého miminka…
Pokud je náplní jejího života vysedávání po barech, Quentin nebude mít příliš šťastné dětství. Stejnému koníčku totiž holduje i jeho táta Pepa Kokta (55), který veškerou rodičovskou péči přenesl na svou mladou milenku.



Přečtěte si
mnpv
13. 4. 2013 • 12:21

Jaký je rozdíl mezi tím, že je děcko v sedačce v autě nebo v nekuřácké restauraci pod stolem? Děláte problém tam kde není. Žádný okraj společnosti, úplně normální věc. Matka jde po šestinedělí, někdy až po třech měsících do práce a dítě strčí au-pair z východu. Bohužel jinak to nejde, Británie není tak bohatá aby platila matkám do čtyř roků věku dítěte. 

haha
11. 4. 2013 • 09:37

 Ale dát v sedačce dítě pod stůl,jak píšete, když je po porodu ,to bych chtěla vidět.Možná někde na okraji společnosti.A jesti se Ornella pohybuje na okraji spollečnosti,blbá je na to dost,tak jedině tak

winterfreshka
11. 4. 2013 • 09:06

I ten,koho by spatřili v mléčném baru.Téma za každou cenu  

mnpv
10. 4. 2013 • 11:54

V Anglii je úplně běžné, že ženské 4 hodiny po porodu vykopnou z porodnice a ony jdou pojíst i s miminem v autosedačce do restaurace. Samozřejmě nekuřácké. Je to naprosto běžná a normální věc, nevím proč by měla být Ornella nezodpovědná? Pokud je bar nekuřácký, děcko v sedačce šupne pod stůl a je to, může si pokecat 3 hodiny s kamarádkami.

3hillaarkaa3
10. 4. 2013 • 08:38

Přesně-nebýt Ornelky,Blivet,Nosálovky...o čem by Harmasáni škrábali???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.