Naštvaná Gavriely hájí milence: Marcus není neplodný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naštvaná Gavriely hájí milence: Marcus není neplodný!

Martina Gavriely
Martina Gavriely (Aha! – Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, Martin Hykl)

Moderátorka Martina Gavriely (34) se pořádně naštvala a neváhá kvůli pomluvám podat žalobu. Chce konečně vyjasnit drby o neúspěšných pokusech o těhotenství a zuby nehty brání svého partnera Marcuse (27).

Jak tahle mediální válka začala? Martina Gavriely nedávno obvinila šéfku reklamní agentury Petru Motyčkovou ze lživých pomluv. Motyčková si na moderátorce měla údajně udělat reklamu a tvrdila, že se Gavriely zabývá myšlenkou na umělé oplodnění právě na klinice, kterou zastupuje.

"Nejdřív jsem byla hodně naštvaná. Začalo nám docházet, že z Marcuse udělali neplodného, co běhá s kalíškem po nemocnicích, takže to řeší právníci. Budeme se soudit. Můj přítel neplodný není a já evidentně také ne, když mám dvě děti," brojí Gavriely na stránkách Super.cz

"My teď o dítěti vůbec nepřemýšlíme. Jednou ho určitě chceme, ale nyní nás čeká stěhování, a tak jsme dítě odložili na druhou kolej," říká moderátorka a je jasné, že tím chce celé téma konečně uzavřít.



Přečtěte si
pilif.99
29. 3. 2013 • 21:45

Asi je už jediný, který tu starou ojetinu chtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.