Podvedená Partyšová: V květnu budu konečně svobodná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podvedená Partyšová: V květnu budu konečně svobodná!

Gábina Partyšová s Josefem Koktou.
Gábina Partyšová s Josefem Koktou. (Aha! – Roman Souček)

Zatímco Pepu Koktu (55) těší čerstvý potomek Quentin, jeho manželka Gábina Partyšová (36) se už nemůže dočkat, až soud jejich nevydařený vztah definitivně ukončí.

Z Kokty je díky bizarnímu otcovství hvězda stejně jako z celé rodiny Štikových, a Gábina se snaží nepanikařit. Raději se tak zavalila prací a na veřejnosti se moc neobjevuje, aby se vyhnula nepříjemným pohledům a otázkám.

Vztah s nevěrným manželem, který si pořídil dítě s Ornellou Štikovou (20), už zanevřela, ale stále je Koktovou ženou. To už ale nebude trvat dlouho. „Ano, za měsíc a půl jsem rozvedená,“ potvrdila Partyšová Blesku.

Rozvod nejvíce potěší mámu Štikovou. Ráda by totiž Ornellu k Pepovi trvale připoutala a zajistila vysněnému vnoučkovi Quentinovi plnohodnotnou rodinu. Kokta však raději obráží pražské bary a celá rodina Štikových je mu, zdá se, ukradená.



Přečtěte si
danuska555
9. 4. 2013 • 01:14

Partysice se pry tesi az bude svobodna! Ale ze se tesi i Pepa, to uz nerekla. Je rad ze se ji zbavi, alespon do ni nemusi furt srat - penize. Pry to byl- General v suknich!

haha
28. 3. 2013 • 11:24

milá Moniko ŠTIKOVÁ alias Danuško 555.A proč by si měla nechávat blba kterej vleze do postele s takovou špínou jako je Ornella?Zvlášť když má slušnej příjem a Pepa nemá nic?Nebyla první ani poslední se kterou jí zahnul,ale proč by měla snášet takovej mediální humbuk?Já bych si ho po takovýhle ostudě taky nenechala.Tak máte co chcete.Vyhrály jste blbce s nahym zadkem a celej národ SE Vám směje a gratuluje Vám.Nehledě k tomu,že za chvíli Vám vše vrátí i s úroky.Vždyť ani když byla v porodnici tak ho neudržel v kalhotách

az007
28. 3. 2013 • 02:57

Tak se to milé zlatokopce Partyšce vrátilo, jako bumerang. Co udělala ona první manželce, udělala Štika jí . Jó, boží mlýny, Gábi... ale Ty bys ho stejně odkopla, páč co s chlapem bez peněz, že? A Ty jich máš sakra spotřebu. Nevadí, najdeš dalšího blbce, který se do Tebe bude sypat, jako oslíček otřes se.

danuska555
27. 3. 2013 • 23:56

Partyska Pepu kopla do riti, pac uz nema - penize! Jen kdyby byl prachaty, jako na zacatku, tak by ho ta Meluzina nevykopla a ani by ji nevadilo, ze ma dite s Ornelkou. Mozna ze by i vozila kocarek, jen kdyby-prachy-tekly!! . Ale b o h u z e l --uz Netecou!! Gabi!!

ivoadler
27. 3. 2013 • 16:59

ale dopad. Z podnikatele z leknutí se stane ochlasta. No a na Gábinu jsem silně zvědavej. Jen aby tu práci pořád měla. Takovejch už bylo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.