Jiří Pomeje (48) se svou krásnou ženou (25): Jsem rád, že jsem nikdy neměl děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Pomeje (48) se svou krásnou ženou (25): Jsem rád, že jsem nikdy neměl děti!

Jiří Pomeje a jeho "manželka" Andrea
Jiří Pomeje a jeho "manželka" Andrea (bar My Way)

Trochu to vypadá, že všechny vážné vztahy Jiřího Pomeje (48) jsou jako přes kopírák. Obrovská láska, romantické výlevy do médií, svatba jako z pohádky a pak krutý rozchod, osamění, živoření v garsonce. Jirka s o 23 let mladší Andreou teď prožívají tu šťastnější fázi. A moderátor, čerstvě vyhozený z VIP zpráv, dokonce promluvil o tom, jak to má s dětmi.

Jiří Pomeje, údajně s nadsázkou, tvrdí, že poté, co mu postelí prošlo sedm tisíc žen, to přestal počítat. A že s Andreou je sex stejně nejlepší, což jako znalec milostného dovádění musí vědět. To ale není vše, co teď Pomeje prozradil. Má za sebou dva rozvody, ale ani s Míšou Kuklovou ani Ivetou Bartošovou neměl děti. Za dva roky mu nicméně bude padesát, jak se k tomu vlastně staví? Nechtěl by dítě?

Anketa

Vydrží Jirka a Andrea spolu?
Celkem 427 hlasujících

„Chtěl jsem ho vždycky. Ale v předchozích dvou manželstvích se k tomu ani neschylovalo. Vždycky to bylo, až bude kariéra, až budou peníze, až bude zázemí. Dneska jsem ale hrozně rád, že žádný dítě nemám, protože tak můžu jít do tohohle vztahu s čistým štítem,“ řekl Blesk magazínu Jiří, který nedávno přišel o pozici moderátora v televizi.

Jirka tvrdí, že bez své milé nevydrží ani chvíli a když museli být od sebe jednou tři hodiny, bylo to peklo. Prozradil také, že přestože spolu začali bydlet ani ne dva měsíce poté, co se poznali, tak sex měli až po poměrně dlouhé době. Prý proto, že prostě neměli, kde ho vykonat. A to po sobě přitom toužili tak, že prý jednou u Národního divadla v Praze málem došlo na sex na veřejnosti!

1459572:gallery:true:true



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.