Anife Vyskočilová: Provokace v Maroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anife Vyskočilová: Provokace v Maroku!

Tanečnice si sice zakryla vlasy, ale chybělo málo a ukázala by zadek.
Tanečnice si sice zakryla vlasy, ale chybělo málo a ukázala by zadek. (FTV Prima)

Anife Hassan Vyskočilová (38) rozproudila krev v marockých Berberech. V zemi, kde se ženy halí od hlavy až k patě, vystrkovala zadek v ultra krátkých šatičkách. Vypadala jako princezna Šeherezáda, ale v noci ji odvaha opustila a raději ulicemi brouzdala coby cudná Fatima.

Zrovna tanečnice, která pochází z Turecka ví, že odhalené ženy budí v tamních mužích pozornost. Vlasy si sice Anife zakryla, ale nějak zapomněla na své ladné nožky. „Chlapů v Maroku jsem se opravdu bála. Mají drsné, tvrdé obličeje, holt jsou to Berbeři,“ prozradila Aha! Vyskočilová, která zemi navštívila díky pořadu Ženy na cestách.


Po spoustě pohrdavých pohledů se raději už do Marrakéše oblékla do kaftanu. S lucernou v ruce vypadala jako z pohádky Tisíc a jedna noc. „Kaftan mi ušili na míru. Říkali, že vypadám jako princezna Jaruna, což je místní obdoba turecké Fatimy,“ řekla Anife. Kaftan, který stojí od 2000 korun až do desetitisíců, si přivezla domů a už s ním má i další plány. „Budu se v něm vdávat,“ svěřila Aha! tanečnice.


V Maroku se Anife líbilo, ale žít by tam prý nechtěla. „Maroko pro mě znamená vrátit se 500 let zpátky v čase. Lidé tam mají stejné boty, jen v jiných barvách a chodí ke stejnému ševci,“ zavzpomínala Vyskočilová.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
vrtajzub
11. 2. 2013 • 22:36

idéééééééééééééééš a kam má ísť ty truba jerichova ? Ale si trapná, ty sa necítiš ?

ivoadler
11. 2. 2013 • 12:48

který neumí číst a psát. Teď vidím, že je to i hulvát. Kolik let je tobě, analfabete?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.