Anife smlouvala jako o život: Oškubala prodavače! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Anife smlouvala jako o život: Oškubala prodavače!

Anife v Turecku
Anife v Turecku (Foto TV Prima a Petr Novotný)

Exotickou krásku Anife Ismet Vyskočilovou Hassan (38) jen tak někdo nedoběhne. Přesvědčil se o tom i turecký prodavač, se kterým tanečnice smlouvala jako o život. Aby se jí zbavil, musel slevit za své zboží o více jako polovinu!

Anife se na dovolené v Turecku (točila tam pořad Ženy na cestách) rozhodla, že si s kamarádkou nakoupí domů na tržišti koření. Stejně jako většina věcí se v téhle zemi nepořizuje bez smlouvání a Anife to dobře ví. Na prodavače proto použila své zbraně – bravurní řeč a hluboký výstřih. Na první pokus koření za téměř tisíc korun srazila na polovinu.

Jenže její kamarádce Zdeňce se cena zdála pořád vysoká. „Co vymýšlíš? To není moc za tak dobrý tovar,“ snažila se přesvědčit Anife svou přítelkyni. „Ty snad obhajuješ Turky nebo Čechy? To nedám,“ nechtěla Zdena zaplatit.  Když bylo jasné, že s ní Anife nepohne, dala se do smlouvání ještě jednou. A pořádně u toho řvala.

„To není dobrý nákup, zlato. Zkusme to ještě jednou. Teď bojuju za Čechy,“ mávala před prodavačem eury. Tolik do něj hučela, až slevil v přepočtu z 500 na 250 korun. Chtěl se jí totiž už zbavit. „Dám vám jednu radu. Pokud máte dobré nervy, smlouvejte co nejdéle. Vyplatí se to,“ smála se tanečnice.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.