Kačka a Ornella: Co spojuje blondýnky s raketovým startem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kačka a Ornella: Co spojuje blondýnky s raketovým startem?

Katka a Ornella
Katka a Ornella (koláž Ahaonline.cz)

Ještě nic neudělaly a už patří mezi nejvyhledávanější celebrity. Kateřina Zemanová a Ornella Štiková. Oběma dívkám je sladkých 19, obě mají sexy postavu a obě proslavil někdo jiný… Ta první je dcerou nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana (68), ta druhá čeká dítě s manželem populární moderátoky. Co mají ještě společného? A v čem jsou naopak rozdílné?

Vzhled SHODA

Kateřina: Přebarvila se na blond a je majitelkou postavy, které se říká »krev a mlíko«. I když v některých partiích by se měla mít už na pozoru.

Ornella: Má blond kštici, která se bez chemie neobejde. Stejně jako Kateřina se honosí velmi klenutými tvary se sklonem k přebujelosti. To teď ovšem zkresluje její těhotenství…


Oblečení ROZDÍL

Kateřina: Ráda by vyznávala elegantní styl. Preferuje černou nebo bílou, či kombinaci. Zatím neoslnila žádnou výjimečnou róbou. Módní policie ji doporučuje vyladění výběru šatů k příležitosti.

Ornella: Potrpí si na proslulé značky. Má slušnou zásobu šperků, drahých bot a kabelek. Občas to s luxusem přežene a čelí kritice módních kritiků.



Kariéra SHODA

Kateřina: Odmala směřuje k diplomacii, baví ji ale i moderování. Ráda je středem pozornosti, je sebejistá při veřejných vystoupeních, což prokázala i při prezidentské kampani.

Ornella: Chtěla jít studovat politologii či sociologii, teď má v plánu přihlásit se na DAMU. Chce, aby byla slyšet a vidět a je pro to ochotna udělat leccos.


Peníze ROZDÍL

Kateřina: Neštítí se práce. Třeba loni v létě dělala barmanku na řeckém ostrově Rhodos. Vydělala si 600 euro (15 000 Kč) za měsíc.

Ornella: Pokud by ji oslovil muž, který by měl na kontě třeba jen tři miliony, neměla by zájem. Tři »mega« by prý byly hned pryč.


Muži SHODA

Kateřina: Nejsympatičtější jsou jí muži, co stojí nohama na zemi. Víc než to, co by měl dotyčný dělat, je prý pro ni důležitý charakter.

Ornella: Má ráda muže, co si s ní dokáží povídat třeba o smyslu života. Třeba takový Jaromír Jágr se jí prý nelíbí. Dala by přednost jeho pravému opaku.


Politika ROZDÍL

Kateřina: Je levicově zaměřená, shoduje se ve většině názorů se svým otcem, i když není tak radikální.

Ornela: Patří spíše k příznivcům pravice. Na jedné společenské akci se nechala zvěčnit s Václavem Klausem. Navíc volila Karla Schwarzenberga.


Vzdělání SHODA

Kateřina: Po návratu z Ameriky nesložila zkoušku z matematiky na prestižním gymnáziu PORG Václava Klause mladšího. Přestoupila na anglicko-české gymnázium AMAZON.

Ornella: Chodila na mezinárodní americké gymnázium. Loni na druhý pokus složila maturitu. Umí anglicky, žila s rodiči v Americe.

Koníčky ROZDÍL

Kateřina: Zajímá se o mezinárodní vztahy a jazyky (angličtinu, francouzštinu, ruštinu). Baví ji sport, tanec, i když, jak říká, je v tom po otci antitalent.

Ornella: Miluje sociální síť Facebook a modeling. Občas se projede na koni. Život by si patrně nedokázala představit bez honosných společenských akcí.


Láska ROZDÍL

Kateřina: Je nezadaná, i když dostává i nabídky k sňatku.

Ornella: Je těhotná, i když oficiálně nemá žádného přítele. Nicméně s otcem svého syna prý nikdy nepřerušila kontakt.


Rodina ROZDÍL

Kateřina: Její otec vydělal miliony psaním knih, kromě části venkovské usedlosti ale rodina nic nevlastní.

Ornella: Pochází z bohaté rodiny, která disponuje rozsáhlým majetkem. Rodiče podnikají v mnoha odvětvích.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
klidek.pianko
7. 2. 2013 • 02:37

Takže franckojagrova, i zbouchnutím /máš níže/ Koktou a šup celebrita je na světě

klidek.pianko
7. 2. 2013 • 02:35

říká encyklopedie

klidek.pianko
7. 2. 2013 • 02:34

Označení celebrita do češtiny přešlo z anglického celebrity (nebo zkráceně jen celeb), které má základ ve slovesu celebrate – oslavovat. Jako celebrita nebo osobnost je označován člověk, který ve společnosti dosáhl vysokého uznání, ohlasu nebo povědomí. Obecně vzato je celebritou ten, kdo strhává pozornost médií. Měřítkem přitom nemusejí být jeho zásluhy ale toliko zájem veřejnosti se o těchto lidech více dozvědět. FAKT??? chcete? No a geneze --- Je řada způsobů, jak se člověk může stát celebritou: vyniknutím ve své profesi, dlouhodobým úsilím a celoživotním mistrovstvím ve svém oboru, získáním nějakého elitního ocenění, získání nějaké prestižní ceny, sportovním úspěchem, překonáním nějakého rekordu, nějakým neobvyklým (např. hrdinským) činem ale též skandálem, z titulu své vysoce exponované funkce, nebo prostě velkým výskytem v masových médiích. Dále je několik faktorů, který jedince úspěšné ve výše jmenovaných profesích dokáží povýšit do statutu celebrity: charakter jeho osobnosti (většinou to je určitá forma extroverze), významný úspěch, milník v jejich kariéře, drobná úchylka či extravagance, velká událost v jejich osobním a partnerském životě, ale též velmi negativní událost – skandál, zločin (např. střet zájmů nebo korupce u veřejných činitelů), společensky nepřijatelný čin (nevěra).

radulala
7. 2. 2013 • 02:33

obě IQ nula!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.