Gott vpadl mezi fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Gott vpadl mezi fanoušky!

Karel Gott prosil s přítelkyní Ivanou dav, aby je nechal s kočárkem projít.
Karel Gott prosil s přítelkyní Ivanou dav, aby je nechal s kočárkem projít. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To byl ale Silvestr! Zcela pracovně ho strávil zpěvák Karel Gott (67), který ještě předtím, než večer vystoupil na »Mejdanu roku na Václaváku«, tu přes den pečlivě nacvičoval s ostatními účinkujícími. Na zkouškách ho ale překvapily davy fanoušků, mezi kterými se musel i s přítelkyní Ivanou (30) a dcerou Charlottou prodrat k autu.

V davu se ještě stačil rozvášněným fanouškům podepisovat, nakonec mezi nimi ale uvízl a musela ho vyvést ochranka! Večer pak už patřil silvestrovskému skotačení, které si celebrity užívaly především v zákulisí. Nechyběl alkohol, vášnivé polibky, divoký tanec a strnulé úsměvy! A deník Aha! byl u toho!

Na Václavském náměstí se tancovalo nejen na pódiu a mezi lidmi, ale také v zákulisí. Mezi ty nejroztančenější patřil bezesporu zpěvák Petr Muk, který si ve velmi bujaré náladě vzal do kola jednu pracovnici ze štábu. To už si v šatně oblékala extravagantní kostým Lucie Vondráčková. „Trochu mě tlačí korzet,“ postěžovala si zpěvačka, která se chvílemi musela zahřívat u elektrických kamen. „Teď je mi zima, ale tanec mě pořádně rozehřeje,“ smála se. Naopak David Spilka se svou přítelkyní Terezou Najdekrovou žádnou zimu necítili. Zahřívali se vášnivými polibky a objetími, které nebraly konce. Ostatní jen závistivě pokukovali nebo se přidali do karetní partie k Aleši Brichtovi, který se zabral do svého oblíbeného mariáše.

Silvestrovské »novácké« veselici plné vyčpělých vtipů se nevyhnul ani herec Ladislav Potměšil. Ten, když přicházel do restaurace v kině Blaník, kde byl slet vystupujících umělců, nahodil na fotografy aspoň zdvořilostní úsměv. Na náměstí v zimě drkotali zuby tisíce lidí, kteří se na melodie Maxim Turbulence a Daniely Šinkorové moc nechytali a úsměvy do kamery také zrovna moc nehýřili. Nepovzbudil je ani půlnoční přípitek moderátora Petra Rychlého s Karlem Gottem, ani řádění Dalibora Gondíka, Aleše Hámy a Jakuba Wehrenberga s kytarou. Snad jedině alkohol, kterým si pomáhal každý, kdo zadrhávající zábavě nepřišel na chuť.

2.1.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.