Dara & Matěj: Silvestrovské duo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dara & Matěj: Silvestrovské duo!

Dara Rolins pěla do ucha Matějovi Ruppertovi romatickou píseň, a vytvořili tak nové duo.
Dara Rolins pěla do ucha Matějovi Ruppertovi romatickou píseň, a vytvořili tak nové duo.

PRAHA – „Stal jsem se obětí reality show Chyťte si svého milionáře!“ vtipkoval s hořkou příchutí Libor Bouček (26) na konto své již brzy bývalé manželky Mariany Ďurianové (29) při natáčení silvestrovského dílu hitparády t-music.


Zatímco Mariana si užívá na Seychelách s novým milencem – milionářem Janem Novotným, Bouček oslavil předčasný Silvestr se svými hosty Ewou Farnou, Jitkou Kocurovou, Darou Rolins či Matějem Ruppertem. A Matěj si s Darou i zazpíval a rozhodli se, že vytvoří nové duo! „Alespoň pro dnešní den!“ shodli se nakonec.

Kliknutím zvětšeteTento díl, který je ve stylu silvestrovského večírku, odvysílá Prima v sobotu 30. prosince dopoledne a Bouček v něm divákům představí dvacet největších hitů za rok 2006. Modelka Jitka Kocurová vyzvídala, proč byla pozvána do hudebního pořadu mezi samé zpěváky, když ona prý moc zpívat neumí! Aby se tedy necítila méněcenná, vzala si s sebou kytaru. „Na Silvestra budu bez svého přítele, fotbalisty Aleše Chvalovského, který už musí být na Kypru, kde hraje. Kliknutím zvětšeteJá zůstanu v Praze a přivítám Nový rok v hospůdce s kamarády!“ prozradila deníku Aha! Kocurová, jež o Vánocích dietu určitě držet nehodlá.

Kliknutím zvětšeteTo zpěvačka Dara Rolins v Čechách nezůstane. „Pojedu do Mexika a už se na to moc těším!“ chlubila se. Objev Českého slavíka Ewa Farna dorazila na natáčení s tatínkem, který bedlivě sledoval, zda šampaňské, které Bouček všem svým hostům naléval, je pro jeho třináctiletou dceru nealkoholické, tedy Rychlé špunty. A jelikož se jednalo o večírek, byla Ewa vyslána v polovině pořadu do postele. Na půlnoční přípitek se všemi hosty tedy dorazila v roztomilém pyžamku.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Daniel Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.