Ondra Brzobohatý to dokázal: Usmířil mámu s Bohdalkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ondra Brzobohatý to dokázal: Usmířil mámu s Bohdalkou!

Ondra Brzobohatý se zasadil za smír nesmiřitelných.
Ondra Brzobohatý se zasadil za smír nesmiřitelných. (Koláž Ahaonline.cz)

Tohle dosud věděl málokdo: legendární herečka Jiřina Bohdalová (81) má velmi hezký vztah se synem svého exmanžela Radoslava Brzobohatého (†79) Ondřejem (29). Máma Hana Gregorová (60) mohla roky pokládat za »zradu«, že se »bratří« s její úhlavní sokyní. Dnes už je ale všechno jinak! Ondřej totiž dokázal něco, co se zdálo po tři desítky let vyloučené – obě ženy usmířit!

Ani jeden z aktérů nechce o těchto citlivých záležitostech otevřeně mluvit, lidé z jejich okolí ale vědí svoje. „Ondra s Jiřinou neměl nikdy problémy. Ona mu tyká, on ji vždy slušně pozdraví, políbí na tváře, popovídají si. Ona ho má ráda! A on byl tím, kdo svoji mámu s Bohdalovou usmířil. Po smrti táty navázal jejich komunikaci,“ prozradila Aha! jedna ze spolupracovnic »všeuměla« Ondřeje.

Docílil toho, že si Gregorová a Bohdalová několikrát telefonovaly. Jiřina pak dorazila na pohřeb do Strašnic, kdy jí Hana poděkovala a také ji pozvala na oslavu života Radoslava Brzobohatého v jeho divadle. Bohdalová pozvání s díky odmítla. Na »nejdůležitějšího muže svého života, čestného chlapa a frajera k tomu«, jak prohlásila, chtěla vzpomínat sama… Válečná sekyra ale byla zakopána.


Jak dobrý vztah Ondřej Brzobohatý s Jiřinou Bohdalovou mají se ukázalo na včerejším křtu DVD s filmem Vrásky z lásky, na němž mladý muzikant a moderátor musel zastoupit svého zesnulého tátu. „Rád jsem paní Jiřinu viděl, poslali jsme společně tátovi pozdrav nahoru,“ řekl nám stručně Ondřej. Od herečky si ale vysloužil i jeden štulec, neboť na křest dorazil pozdě. „Tvůj tatínek býval přesný!“pokárala ho Bohdalka.

Proč se nenáviděly?

Bohdalová nemohla Gregorové přijít dobrých 30 let na jméno, neboť jí milovaného Radka přebrala. Herec se do temperamentní Slovenky na začátku 80. let bezhlavě zamiloval a pálil mosty. S Jiřinou se rozvedl a Hanu si vzal. Krátce po svatbě se jim narodil syn Ondřej.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
hillaarkaa
7. 12. 2012 • 13:26

Tak tak,kde je žrádlo,tam je Jaruš

hillaarkaa
7. 12. 2012 • 13:25

Žeby stará gregorka měnila tak rychle názory,ale zázraky se dít mohou.Hlavně s HaHaHarmasanem

p.r.d.e.l..hillarka
7. 12. 2012 • 10:36

Si piš, že jo a co ještě Jířa obrazí teď vánočních večírků a že jich je požehnaně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.