Vendula Svobodová poprvé o milenci: Věří novému vztahu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová poprvé o milenci: Věří novému vztahu?

Vendula Svobodová neví, co přijde
Vendula Svobodová neví, co přijde (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Je to velmi čerstvé, ale o to intenzivnější. Vendula Svobodová (40) se tetelí blahem, po dlouhé době se usmívá a z každého jejího slova je znát, že je zamilovaná. Hlavu má v oblacích a vůbec neřeší rozvod s manželem Patrikem Aušem (34). Proč by taky, když si konečně našla nového chlapa, do kterého se zase po dlouhé době dokázala zamilovat. Jak ona sama vidí budoucnost po boku nového milence?

„Nevím, co přijde dál,“ nedokáže Svobodová ještě ani sama sobě odpovědět, v jakém stadiu vztahu se svým novým partnerem je. Na páteční soukromý mejdan však dorazili ruku v ruce a ona ho všem přítomným představovala jako svého přítele. To, že pak byli nafoceni, jak se potácejí z baru Vendula v odvážném kostýmu a její nápadník s rukou okolo jejího pasu - ani jeden z nich nečekal.

„Takový úvod po mém boku si asi nepředstavoval, to bylo entrée,“ smála se Vendula, která očividně chtěla svého nového chlapa uvést do velkého světa s grácií a noblesou. Nepovedlo se. Nová známost je venku a panáček, který byl lapen do sítí, se zřejmě nestačí divit. „Já nemusím nikomu nic vysvětlovat, je to moje soukromí, nebudu o něm nic říkat, chci si to zatím nechat pro sebe,“ řekla deníku Aha! Vendula, která však konečně našla útěchu v náručí muže, který by ji mohl pochopit.


Jestli se to tentokrát povede, však Vendula netuší. Toto namlouvání totiž netrvá příliš dlouho a milenci se vzájemně oťukávají. „Teď mám ale stejně jiné starosti, dnes jsem si přivezla domů mámu, kterou pustili z nemocnice. Starám se o ni i o syna a na jiné věci teď nebudu mít ani pomyšlení,“ uzavřela celé povídání Vendula, která se však celou dobu hlasitě usmívala a rozplývala nad novou láskou.




Autor:  kre

Přečtěte si
anezat
7. 11. 2012 • 23:13

mandat
7. 11. 2012 • 15:25

Svobodova si zaslouzi zakopat do zeme a pekne hluboko. Je to parazitka, zla a falesna. FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

herecka
7. 11. 2012 • 13:08

proto dala zavděk i tímhle nýmandem, rozumný mužský by do vztahu se ženskou jejího typu (tvrdá, zlá, vulgární) nešel. Až za něj zaplatí dluhy v jeho firmách, pak by mu mohla zaplatit nové zuby, pohled na něj je nechutný.

solochov
7. 11. 2012 • 12:56

tenhle tata nebude na dlouho, jen co dosáhne svého...

solochov
7. 11. 2012 • 12:55

jen jestli si to zaslouží i ten starý ubožák...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.