VIDEO: Tohle vás dostane! Dejdar rapuje: Skákal pes, přes oves! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Tohle vás dostane! Dejdar rapuje: Skákal pes, přes oves!

Vy kluci raperský musíte zpívat jinak, poučoval Dejdar zkoprnělého mladíka.
Vy kluci raperský musíte zpívat jinak, poučoval Dejdar zkoprnělého mladíka. (TV Prima)

Sedět v porotě Talentu není nic jednoduchého. Vystoupení soutěžících jsou si poměrně často podobná a práce poroty je tak někdy nadmíru únavná. Konkrétně rapeři podle Martina Dejdara (47) zrovna originální nejsou. A tak se rozhodl, že jim ukáže, jak to má vypadat!

Nápad jednoho ze soutěžících, že bude rapovat svůj životopis, byl sice zajímavý, ale porota se při jeho vystoupení očividně trochu nudila. A podobně na tom bylo i obecenstvo dalšího castingového kola soutěže Česko Slovensko má talent. Martin Dejdar dokonce vypadal, že to s ním asi sekne. Nakonec to nevydržel a vtrhnul za mladým raperem na pódium.

Video se připravuje ...


„Vy kluci raperský… Musíte zpívat něco, co si s vámi můžou zazpívat i lidi,“ začal Dejdar poučovat mladíka v modré klokance, který na něj jen nevěřícně zíral. Pak porotce houknul: „Hele, pusťte tam něco, já vám to ukážu!“ Když začala hrát hudba, spustil Martin své vystoupení. „Skákal pes, přes oves…“ neslo se halou a kupodivu to znělo skvěle. Diváci byli během chvilku na nohou. Přidali se i porotci a Dejdar přidal trochu podivné pohybové kreace, které chvílemi vypadaly jako reakce na vosí bodnutí do chodidla. Skvělá show, Martine! Za nás máš ANO!

 

 

Přečtěte si
haidarabad
28. 10. 2012 • 10:12

Všechno co MD dělá je jedna velká křeč, jako by sám věděl, že tam neměl lézt, že to neměl brát, že je jen za šaška a nikdo si ho neváží.Nejde se snažit hrát Maděry apod. a zároveň všechno popírat a skákat jako koza po jevišti trapně jen kvůli prachům, zpronevěřil se sám sobě.A ví to.

hillaarkaa
27. 10. 2012 • 14:43

tak je vděčný za kdejakou skeč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.