Honza Nedvěd po svatbě: Teď bych chtěl miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Honza Nedvěd po svatbě: Teď bych chtěl miminko!

Výměně prstenů asistuje starosta Prahy 1 Lomecký.
Výměně prstenů asistuje starosta Prahy 1 Lomecký. (Roman Souček)

Tak přece! Legendární »kotlíkář« Honza Nedvěd (66) se před zraky skoro tří tisíc lidí oženil v pátek večer se svojí přítelkyní Pavlínou Jiráskovou (30), s níž s letošní menší pauzou žije 13 let. Své »ANO« si řekli v závěru koncertu ve vyprodané Lucerně, kde Honza vystoupil se svým bráchou Františkem (65). A byl to pořádný doják! Radost ale Nedvědovi kazí fakt, že manželka s ním nechce mít miminko.

Nedvěd by si s o 35 let mladší Pavlínkou dítě přál (z minulých tří manželství má pět potomků). Jenže… „Moc se jí do toho nechce. Bude záležet na ní,“ řekl Aha! dojatý Honza, který se na obřad převlékl do gala a připnul si motýlka.

Pavlínka, která po sňatku převzala příjmení Nedvědová, měla bílé svatební šaty a hezky učesané vlasy (však také trávila celé odpoledne u kadeřníka). Po celou dobu obřadu ale byla viditelně nervózní. Honza jí proto hladil ruku, aby ji uklidnil. S odvahou pak ale stejně jako její milovaný, a někdy zlobivý, partner řekla do mikrofonu: „Ano!“ Novomanželé si v tu chvíli hleděli do očí a dojetím plakali.

Nedvěda a jeho Pavlínku oddával starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který hýřil vtipem. „Vítám vás v této speciálně upravené svatební síni,“ prohlásil se smíchem starosta, kterému pomáhala matrikářka. Po výměně snubních prstenů a prvním novomanželském políbení zazpíval Honza Nedvěd slavné hity Valčíček a Báječná ženská.

Žádná větší svatební párty se pak ale nekonala. „Chci sezvat nejužší rodinu, dát si knedlíčkovou polévku, svíčkovou a popovídat si,“ prozradil nám ženich. A jak to bude se svatební cestou? „Tu už máme za sebou. Byli jsme v Řecku a moc jsme si to užili,“ dodal.

Přepsal majetek

Honza Nedvěd ještě před svatbou přepsal domek u Sázavy, v němž několik let s Pavlínkou žije, právě na ni. „Já už nic jiného nemám, jen domek a ji,“ řekl se smíchem písničkář.



Přečtěte si
novyetynk
17. 10. 2012 • 07:41

A ty jako správný estébácký pohrobek to po ní opakuješ jakoby ti to přikázala papínkova rodná strana, debile jeden vygumovanej. Nekecej a val pro dávky nebo nebudeš moct za co chlastat, č.u.r.á.k.u ožralej.

novyetynk
16. 10. 2012 • 23:11

Tak se o sebe konečně už začni starat a nespoléhej na sociální dávky od státu, ty lůzo.

novyetynk
16. 10. 2012 • 23:11

Tak se o sebe konečně už začni starat a nespoléhej na sociální dávky od státu, ty lůzo.

novyetynk
16. 10. 2012 • 23:10

Na tu socku vlezou akorát filcky. A jedna z nich se jmenuje bohatypodniikatel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.