Pomsta Ornelly: Připravila Partyšovou o chlapa i o práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomsta Ornelly: Připravila Partyšovou o chlapa i o práci!

Ornella se už za necelý měsíc stane novou moderátorskou hvězdou!
Ornella se už za necelý měsíc stane novou moderátorskou hvězdou! (Jiri Hadac / Paparazzi)

Těhotná milenka ženatého Josefa Kokty (55) Ornella Štiková (19) dokazuje, že není žádná naivka, za kterou ji mnozí označují. Svou nově nabytou slávu se rozhodla zúročit a všem, v čele s Koktovou manželkou Gábinou Partyšovou (34) »vytřít« zrak! Z Ornelly se totiž už v listopadu stane moderátorka! Pokud uspěje, začne Partyšové fušovat do řemesla. A může jí tak obírat o případné kšefty.

Ornella moderátorkou

Ornella kývla na nabídku Kateřiny Hamrové k moderování soutěže Miss Junior. Stane se dokonce první ženou-moderátorkou v sedmileté historii soutěže! „Mám radost z toho, že nepotřebuju ani Pepu, ani rodiče k tomu, aby mi zaplatili ty věci pro to dítě,“ září štěstím Ornella, která si za jediný večer moderování odnese honorář v řádu stovek tisíc korun! Moderování ale není jedinou věcí, kterou by se Ornella chtěla Gábině vyrovnat.

Ornella v oblíbeném baru Gábiny

Navštěvuje i stejný bar v centru Prahy, kterého je Partyšová dokonce tváří! To se jí ale poněkud vymstilo. „Fotili jsme tam nějaké fotky a přišel někdo, kdo tvrdil, že je majitel celýho domu, s tím že tam nemůžeme sedět ani fotit, že to takhle nejde. My jsme tedy chtěli zaplatit útratu a chlap, že ne, že to zaplatí celý, že to nesmíme zaplatit. Pořád trval na tom ať se vymažou ty fotky a hádal se tam s fotografkou,“ vysvětluje incident v baru šokovaná Ornella.

Ornella u dvorní návrhářky Partyšové

A kam se po »vyhazovu« z baru mladá slečna s maminkou vydaly? No přeci do salonu Natali Ruden - dvorní návrhářky Gabriely Partyšové! Ta pro Ornellu bude navrhovat kolekci těhotenských šatů. Dokonce se jedná i o tom, že by návrhářka ušila Ornelle róbu na další Karlovarský filmový festival, na kterém vlastně celý tento kolotoč vypukl! A co na to všechno Koktova manželka Gábina? „Ať si Ornella dělá co chce, já už její život nežiju a podle mě by spíš než na pódium měla jít k odborníkovi.“



Přečtěte si
xcarodejka
5. 10. 2012 • 13:50

dělat moderátorku, tak už asi každá..... A Ornella bude přitahovat pozornost neméně i když nemá za muže známou osobnost a možná dokonc ebude mít i talent.

klidek.pianko
4. 10. 2012 • 22:47

Tenhle ti neuhne

klidek.pianko
4. 10. 2012 • 22:41

Ornell povídala, že miluje Koktu pro velkou podobu s jejím otcem /vidím ji jen ve věku/. Marně tu podobu hledám u Rytmuse.

klidek.pianko
4. 10. 2012 • 22:38

Ty jsi placený diskuzní buřič pro AHA?

jikar
4. 10. 2012 • 20:05

Koukám, že jsi se zase přilípl. Duševní mrzáku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.