Milionáře Červína (42) dnes budou soudit! Je z něj troska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Milionáře Červína (42) dnes budou soudit! Je z něj troska!

Michal Červín (37)
Michal Červín (37) (TV Nova)

Hlavní hvězda reality show Vem si mě! dnes stane před soudem! A to hned dvakrát! Nejdřív se bude zpovídat ze zpronevěry 16 milionů, následně se budou řešit alimenty pro jeho bývalou partnerku Barboru Kautmanovou (35). Z Červína je ale po psychické stránce troska! Je možné, že jednání nezvládne a zkolabuje.

První ze soudních stání proběhne už dopoledne. Červín bude společně s dalšími obviněnými vysvětlovat, kam zmizelo 16 milionů korun. A hned by měl padnout i trest. Po poledni pak bude stát před soudem znovu, jen soudce bude jiný.

Tentokrát se bude řešit výše alimentů pro dceru Rozárku, kterou má s Barbarou Kautmanovou. Ta teď už zkrachovalého milionáře kdysi v reality show "vyhrála".
Červín je ale uzlíček nervů a podle informací Super.cz ho je dokonce v péči psychiatra.

Stres u soudu mu tedy může dát pořádně zabrat. Podnikatel přesto řekl, že obou stání se osobně zúčastní. „Pokud nezkolabuji, zúčastním se," řekl Michal Červín. Jak u soudu vyhaslá hvězda reality show dopadla, vás budeme informovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.