U Rychtářových mezi sebou válčí i synové: Pepa má otce za tyrana, Honza ho hájí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

U Rychtářových mezi sebou válčí i synové: Pepa má otce za tyrana, Honza ho hájí!

Bartošová způsobila u Rychtářových rodinný spor
Bartošová způsobila u Rychtářových rodinný spor (koláž Ahaonline.cz)

Vztahy v rodině Rychtářových jsou více něž napjaté. Manželství Josefa (54) a Dariny (54) zkrachovalo kvůli Ivetě Bartošové (46) a ve sváru jsou teď i jejich dva synové.

Honza nedávno hájil svého otce a popíral, že by svou manželku mlátil. Darina se totiž objevila v nemocnici s modřinami a vystupuje jako týraná žena. Iveta však tvrdí, že by na ni její milenec nikdy ruku nevztáhl. A Honza jí dal za pravdu, když prohlásil, že je jeho matka psychicky labilní a ubližuje si sama, když ztrácí vědomí.



Tato teorie se ovšem nelíbí jeho bratrovi, který má blíže k matce. „Máma samozřejmě nějaké zdravotní problémy má. Občas ztrácí vědomí. Záleží na počasí a i když se změní tlak, má to na ni vliv. Avšak většina modřin a dalších zranění, které měla během posledních pár měsíců, rozhodně nebyla způsobena pádem nebo sebepoškozováním. Těžko si pohmoždí krk sama nebo pádem. Některé modřiny měla na místech, kam by se při pádu neměla jak praštit. Zkrátka je to nesmysl,“ prozradil serveru Super.cz Josef Rychtář ml.



Bratr je podle něj do Ivety bezmezně zamilovaný stejně jako jejich otec. Honza odmalička Bartošovou obdivoval a po jejím boku se dostal do záře reflektorů. Proto trochu zdegeneroval. Pro něj je přijatelnější namlouvat si a přijímat to, co mu táta říká, než aby otevřel oči a zjistil, že je to jinak. A že ochladly jeho vztahy s mámou, vůči níž i já jsem kritický, když nemá pravdu, nebo dělá věci, které by neměla? Způsobil si to sám, chová se k ní zvláštně, někdy i vulgárně,“ pokračoval syn Josefa Rychtáře



Přečtěte si
franckajagrova
19. 9. 2012 • 19:13

a v popředí zřejmě Jose Rychtář mladší a vpravo vzadu v zákrytu Darina http://img.ahaonline.cz/img/18/full/998549_.jpg

franckajagrova
18. 9. 2012 • 23:42

Popřáli synovi na facebooku Josef Rychtář Ahoj Pepo, úvodem ti chci prostřednictvím těchto stránek popřát vše nejlepší k Tvým narozeninám, ze všeho nejvíce zdraví, štěstí lásku. Souhlasím s mámou, škoda, že se nedožila babička.Chci ti poděkovat, za to, že jsi, za to jaký jsi, chlap, který má cit, a srdce na pravém místě, chci aby jsi věděl, že jsem na tebe strašně moc hrdý, jsi kouskem nás . Víš někdy bych ti toho chtěl tolik říct a pak se stane že jsem jako němý. Děkuji ti. 15 únor v 8:30 Darina Rychtářová Všechno nejlepší a nejhezčí k Tvým narozeninám. Pusu a obejmutí doručím osobně... :-* Jen škoda, že Tvá babička se nedočkala Tvé dospělosti a nemůžete své narozeniny slavit spolu. Byl jsi její nejkrásnější dárek, když ses narodil. Tvá máma 15 únor v 8:12

franckajagrova
18. 9. 2012 • 18:33

Josef Rychtář se kvůli majetku nerozvede,a tak si Iveta vezme jeho syna Jana ! Jiná možnost není !

franckajagrova
18. 9. 2012 • 09:29

Protože se pohybovali v blízkosti správné celebrity ! Zatím jsou jen ochránci IB,ale sranda bude až začne zpívat trio Jan,Josef a Iveta !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.