Kamil Střihavka (47) si užívá s mladými tanečnicemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamil Střihavka (47) si užívá s mladými tanečnicemi

Kamil Střihavka si svou roli užíval
Kamil Střihavka si svou roli užíval (archiv divadla Kalich, Roman Souček)

Oblíbený zpěvák Kamil Střihavka (47) se postaral o opravdu velké pozdvižení, když se na čtvrteční premiéře světového muzikálu Pomáda objevil na nečekaně na jevišti v roli Anděla, která mu opravdu sedla. Diváci v hledišti řvali nadšením!

„Nevím, jestli je to náhoda, že mě potkávají »nebeské« role - po Ježíšovi nyní Anděl. A jako Anděl si i víc užívám, protože jsem obklopen samými mladými tanečnicemi,“ usmíval se šibalsky blonďák, který i zavzpomínal na dobu, kdy Pomáda válcovala svět.



„V době dospívání jsem andílek rozhodně nebyl,“ smál se zcela od srdce nezbedný proutník. Kamil byl muzikálem nadšen a nejen on. Na představení byla i zahraniční návštěva a to muž, který prodává práva na samotnou Pomádu po celém světě.

„Říkal, že to je poprvé, co viděl takhle malou scénu, ale že tohle byli ti nejlepší sólisti, jaké kdy viděl,“ chlubil se mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.