Dcera slavného hereckého páru zpívá po barech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dcera slavného hereckého páru zpívá po barech!

Scout LaRue Willis
Scout LaRue Willis (Profimedia.cz)

Návštěvníci zapadlého newyorského baru mohli zaslechnout zpěv nenápadné dívky, jejíž rodiče jsou slavnými hollywoodskými hvězdami. Co podědila po Bruci Willisovi a Demi Moore?

Jednadvacetiletá Scout LaRue se pokouši o kariéru zpěvačky pěkně ode dna. Odmítá využít slavné rodiče, kteří by jí cestu do showbyznysu určitě zjednodušili, a raději zpívá po nočních barech v oblečení připomínajícím prostitutku.

Bruce (57) si účinkování své dcery nenechal ujít a její koncert společně zapili několika pivy. Scout si je konečně může oficiálně dopřát, ale k alkoholu měla blízko ještě před dovršením 21 let. Kvůli popíjení v nezletilosti měla dokonce několik sporů s policí.

Demi Moore (49) ovšem pozvánku na koncert nedostala. Scout a její dvě sestry s ní totiž ukončily veškeré vztahy po jejím rozchodu s Ashtonem Kutcherem (34). Náhradního otce si velice oblíbily a matku viní z toho, že způsobila jejich rozchod.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.