Skandální fotky Madonny: Kariéra plná drsného sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skandální fotky Madonny: Kariéra plná drsného sexu!

Její koncertní show jsou plné sexu
Její koncertní show jsou plné sexu (Profimedia.cz)

Málokterá zpěvačka se do historie pop music zapsala tak výrazně jako Madonna, která právě dnes slaví 54. narozeniny. Zásluhu na tom ovšem nemá pouze její hudba...

Madonna vtrhla do showbyznysu jako provokatérka a své kontroverzní image zůstala věrná dodnes. Kariéře obětovala své tělo a brzy zjistila, že jí odhalování slušně vynáší. Na své přednosti byla vždy hrdá, což předvedla nejen na koncertech, ale také ve světě filmu. V celé své kráse je k vidění ve snímku se všeříkajícím názvem Tělo jako důkaz i dokumentu s Madonnou v posteli.

Jako sexuální dračice se Madonna prezentovala bezpočtem erotických fotek i provokativními narážkami na katolickou církev, která jí dodnes nemůže přijít na jméno. K uklidnění v jejím životě došlo v 90. letech, kdy porodila dceru Lourdes (15) a překvapila rolí v muzikálu Evita i albem Ray of Light.

S přibývajícím věkem se v ní ovšem opět probudila touha šokovat. Dala se na taneční hudbu a vystupuje v odvážných kostýmech s přesvědčením, že ženy nepatří ani po padesátce k plotně. Energie má sice na rozdávání, ale její snaha nestárnout je mnohým k smíchu.

Podívejte se na nejskandálnější okamžiky z kariéry Madonny v galerii!

 



Autor:  cam

Přečtěte si
fiat
22. 11. 2012 • 16:05

nejen exhibicionisžtka ale také obchodnice. Krádsa je sporná, spíše umělá a sklon k perverznsoti mnohé přitahuje. je mezi námi hodně různě úchylných jedinců.

pelagie
16. 8. 2012 • 08:45

rašple , už neví jak by zaujala ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.