Jakub Smolík chystá svatbu: Dcera na ni čeká pět let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jakub Smolík chystá svatbu: Dcera na ni čeká pět let!

Jakub Smolík má velké plány
Jakub Smolík má velké plány (Popron Music)

Písničkář Jakub Smolík konečně požádal o ruku svou partnerku Petru, s níž má dceru Petrušku. Ta se po pěti letech dočká oficiální rodiny.

Tvorba Jakuba Smolíka je plná romantiky a nejinak tomu bylo i při jeho zasnoubení. Svou přítelkyni totiž požádal o ruku během dovolené v italském Římě. A to přímo během večeře v restauraci poblíž legendární fontány Di Trevi.

„Měl jsem to promyšlené předem. Hosté u okolních stolů vytušili, o co se jedná, a začali tleskat. Bylo to opravdu jak z filmu,“ svěřil se zpěvák. Se svatbou to ale Jakub Smolík nebude mít jednoduché, protože má plný diář. Do konce roku plánuje odehrát téměř 50 koncertů, na nichž představí novinkové album Neuvěřitelné příhody Jakuba Smolíka.

„Je to záznam představení z Branického divadla. Jsou to písničky a vyprávění. Převažuje ale mluvené slovo. Na žádost fanoušků tam vyprávím různé veselé historky z muzikantského i rodinného života,“ řekl budoucí ženich o nahrávce, která se na trhu objeví v říjnu.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.