Aha! seznamka celebrit: Tyhle dámy jsou k mání! Jsou krásné! Jsou volné! A náročné… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Aha! seznamka celebrit: Tyhle dámy jsou k mání! Jsou krásné! Jsou volné! A náročné…

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Marek Pátek)

V českém showbyznysu se pohybuje mnoho žen, které jsou krásné, chytré a vtipné. Mají jediný »problém«, a to je láska. Kvůli své slávě a viditelnosti na veřejnosti mívají problémy se vztahy.

Říká se, že se jich muži bojí. Přitom jsou to jinak obyčejné ženy, které netouží po ničem jiném než po chlapovi, který je bude milovat takové, jaké jsou. Deník Aha! se rozhodl pomoci čtyřem z nich, které trpí samotou již delší dobu.

Kde je potkáte? A čím je zaujmete?

Vendula Svobodová

VĚK: 40 let

PROFESE: prezidentka nadačního fondu Kapka naděje

STAV: vdaná za podnikatele Patrika Auše, rozvod je na spadnutí. Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68).

ZÁVAZKY: syn Jakub (7)

KONÍČKY: kolo, tenis, četba, zahrádka, aktivity se synem, vaření

NA CO JI SBALÍTE? Vendula žije pro svého syna, když dorazíte do Jablonce k Jakubově škole s pugétem růží a pozorností pro kluka, je vaše. Miluje muže, kteří vědí, že by měli dámě podržet dveře, džentlmeny. Potřebuje, aby nápadník pochopil, kdo vlastně je.  Touží milovat a být milována, rodina a vztah je pro ni absolutní vrchol blaha a základ všeho. Založte nejlépe nějakou charitativní organizaci, aby viděla, že nejste žádní sobci a chcete pomáhat druhým.

Kde ji najdete: Momentálně žije v Jablonci, vlastní dům v Říčanech a u této školy vyzvedává syna Kubu.

Mahulena Bočanová

VĚK: 45 let

PROFESE: herečka, moderátorka

STAV: rozvedená

ZÁVAZKY: dcera Márinka (10)

KONÍČKY: tanec, vodní sporty, cestování

NA CO JI SBALÍTE? »Mahu« miluje ostré hochy, kteří se za ni dokážou postavit i s nožem v ruce. Měl byste rozhodně umět tančit, protože to je její vášeň společně s ostřejšími drinky. Jestliže jste skvělý kuchař, nebo ještě lépe – vlastníte restauraci, máte vyhráno, jelikož Mahulena vařit neumí a naučit se to ani nechce. Nezapomínejte na dceru! Pokud nepadnete do oka jí, nemáte šanci!

Kde ji najdete: Pokud není v zahraničí, tráví léto na své chatě na Slapech, staví dům v Buštěhradě a bydlí v centru Prahy na Staroměstském náměstí. Občas se taky vyskytne v Harley‘s baru. V La Bodeguitě v Kaprově ulici je pečená vařená.

Yvetta Blanarovičová

VĚK: 48 let

PROFESE: herečka, zpěvačka, zakladatelka a předsedkyně správní rady občanského sdružení La Sophia, které podporuje hudebně nadané děti z dětských domovů

STAV: rozvedená

ZÁVAZKY: dospělý syn Matyáš (23)

KONÍČKY: zvířata – je o ní známo, že zachraňuje psy i kočky, cestování – dokonce o něm píše knihu, lyžování, jachting, turistika, romská muzika

NA CO JI SBALÍTE? Yvetta je neuvěřitelně nádherná žena, která to o sobě dobře ví. Miluje luxusní hadříky a podniky. Pokud na ni chcete udělat dojem, pozvěte ji v Tretter´s baru na drink. Musíte být nejlépe svalnatý a mladý sportovec, protože to je přesně místo, kde se tihle kluci scházejí, a proto tam Yvetta ráda chodí. Ale pozor! Od muže očekává, že ji něčím okouzlí. Málokdo ví, že v létě zbožňuje opékání špekáčků a přitahuje k sobě temné síly v podobě duchů.

Kde ji najdete: Bydlí na pražských Vinohradech, ale ráda se zdržuje v Tretter‘s baru.

Kateřina Brožová

VĚK: 44 let

PROFESE: herečka, zpěvačka, moderátorka

STAV: rozvedená

ZÁVAZKY: dcera Kačenka (10)

KONÍČKY: herectví se jí stalo koníčkem, jinak miluje trampování, sjíždění vody, relaxuje u čtení nebo úklidu

NA CO JI SBALÍTE? Kateřina je jako ledová královna, málokoho k sobě pustí. U chlapů ocení, když nemluví, ale konají. Navíc si libuje v luxusu a drahých špercích. Musíte mít pořádně narvanou peněženku, jestli téhle krásce chcete udělat radost. Takový malý roztomilý šperk od Cartiera ji rozhodně neurazí.

Kde ji najdete: Bydlí sama za Prahou v malé vísce, často se producíruje i po Pařížské ulici v centru Prahy.



Přečtěte si
rotwajler77
30. 3. 2013 • 20:13

už teraz by mohla ísť do nejakého cirkusu, alebo ZOO....tak škaredá "ochechula" ....kdo by ju chcel? FUJJJJJJ

rotwajler77
30. 3. 2013 • 20:11

autor článku napísal: pro Vendulu je láska nejdúležitejší....tak som sa začala smiať, skoro som si cvrkla.....tak "chamtivý" človek po prachoch ako ona, sa len-tak nevidí....vzala si Karla pre prachy a zbavila sa ho tiež pre prachy

argido
28. 8. 2012 • 13:14

že ani nemá význam číst článek, ale stačí dát fotky a číst diskusi. Dlouho jsem se tak nezasmál...

jiriforman
19. 8. 2012 • 08:08

ale cigaňa jsi přece ty, morgoško. podle inteligence a početné rodiny určitě. ty kdyby jsi měla něco v hlavě, tak se kundou neživíš, blbko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.