Erbová po dlouhé době na večírku: Jsem nervózní, Viktorka má spálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Erbová po dlouhé době na večírku: Jsem nervózní, Viktorka má spálu!

Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou
Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou (Jindřich Starý)

Málokdy se stane, že se ve společnosti objeví pospolu Vlaďka Erbová (31) se svým snoubencem Tomášem Řepkou (38). Kvůli narozeninám Hanky Svobodové ale udělali výjimku, i když byla modelka s bujným dekoltem po celou dobu nervózní. Její dcera Viktorka totiž bojuje s nepříjemnou nemocí.

„V poslední době toho bylo moc, tak jsme si chtěli udělat hezký večer a jít třeba do kina,“ prozradila Vlaďka, ale hned se oba shodli, že kino už nestihnou. Není to dlouho, co měla Erbová starostí nad hlavu, tak si společně s Tomášem chtěli trošku užít legrace. Jenže Vlaďka se nedotkla ani kapky alkoholu a pořád se zdála nesvá.

„Jsem celý večer tak maximálně o Ondrášovce, budu řídit a navíc jsem celá nesvá, protože Viktorinku teď trápí spála. Poprvé jí odebírali krev, to byl strašný zážitek,“ vyprávěla starostlivě modelka. „Hned jsem jí za statečnost vzala do hračkárny, což normálně neděláme,“ svěřila.

A jak to má rodinka s dovolenou? „Byli jsme nedávno v Toskánsku. Vlaďka chtěla jet jen s Viktorkou k moři, ale ta spála to překazila, tak pojedeme všichni i s Markusem až příští rok,“ prozradil Tomáš a dál se vesele bavil.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.