Vážně nemocná Ljuba Skořepová: Hrozivý nález lékařů! Přišla o půlku tlustého střeva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vážně nemocná Ljuba Skořepová: Hrozivý nález lékařů! Přišla o půlku tlustého střeva!

Ljuba Skořepová si nepřipouští, že by to s ní bylo tak vážné.
Ljuba Skořepová si nepřipouští, že by to s ní bylo tak vážné. (Aha! – Martin Hykl)

Proklaté léto herečky Ljuby Skořepové (88) pokračuje! Už dvacet dnů tráví tato jinak vitální dáma v nemocnici. Po operaci tlustého střeva, odkud jí vyjmuli podezřelý nález, byla ve vážném stavu převezena do LDN v PrazeMotole. Tak moc se bála zhoubné rakoviny, že si nenechala říct výsledky tzv. histologie (zjednodušeně řečeno rozbor nálezu). Ty přišly až nyní. A je to zlé! Co všechno před ní lékaři tají?

Skořepová pobyt v LDN těžce nese. Není na tom dobře fyzicky ani psychicky. Bohužel to ale nevypadá, že by ji brzy pustili domů. Po dvou týdnech od operace střev totiž přišly výsledky histologie. „Herečka netuší, že jí při operaci museli odebrat přes polovinu tlustého střeva i s oním nálezem,“ řekl nám zdroj z nemocnice.

Naděje, že by mohlo jít pouze o nezhoubný myom, odválo smutné zjištění lékařů. Podle nám známých výsledků totiž lékaři v tlustém střevu objevili tumor. „Histologie bohužel odhalila častý typ tumorů, které postihují mnoho lidí. Byla jí naordinována analgetická léčba. Zatím není jisté, jak dlouho to bude trvat,“ řekl nám zdroj z LDN, kde Ljuba Skořepová, vlastním jménem Libuše Hanušová, leží.

Herečka nechce svůj zdravotní stav vůbec řešit. Občas si na návštěvu přizve své známé a rodinu, ale ani s nimi nechce o nemoci hovořit. Nikdo tedy přesně neví, jak vážné to s touto legendární herečkou je. Hrozivá diagnóza je v jejím věku bohužel velmi nepříjemnou skutečností a boj s nemocí může být ještě velmi dlouhý.



Autor:  kre,ek

Přečtěte si
nico
2. 8. 2012 • 12:47

naprosto s Vámi souhlasím

babcahanca
1. 8. 2012 • 05:16

Paní Skořepové přeju hodně síly a brzké uzdravení a tomu "zdroji z nemocnice", který rozšiřuje informace o zdravotním stavu pacientů a navíc, když si to nepřeje,VYHAZOV !!

girasole.
31. 7. 2012 • 20:59

Ze ji oslovuji jinak nez se doopravdy jmenuje, bych se tolik nepohorsovala...taky mi komolì moje jmèno a nevesìm se z toho, ale ze sìrì informace tak to je na povàzenou

rejpal3
31. 7. 2012 • 20:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.