VIP Prostřeno! - Nálepková vařila bez elektřiny! A hosty strašila: Bude jim z toho špatně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIP Prostřeno! - Nálepková vařila bez elektřiny! A hosty strašila: Bude jim z toho špatně...

Zpěvačka své hosty vítala v »podivném mundúru«.
Zpěvačka své hosty vítala v »podivném mundúru«. (TV Prima)

Předposlední VIP Prostřeno! tohoto týdne se ponese v duchu thajské a indonéské kuchyně. Jak by také ne, bude se vařit u Světlany Nálepkové (52), která má k východním kulturám blízko. Své hosty dokonce v místním »klóbrcu« přivítá. Poklidnou atmosféru na romantickém statku u Berouna však naruší jedna podstatná »maličkost«. V celé vsi totiž vypnou elektřinu!

„Můžu já mít v životě něco normální?“ povzdechne si Světlana a upaluje zavolat pána s agregátem, aby mohla pro své »sokyně« začít připravovat dobroty. Světlana své hosty – Dagmar Patrasovou (56), Vlastu Žehrovou (56) a Michaelu Kudláčkovou (43) – pozve na svůj statek, který si od základů zrekonstruovala.

„Budu vařit thajskou a indonéskou kuchyni,“ slibuje vášnivá cestovatelka, která právě prožívá hektické období. Chystá se totiž na měsíční výpravu do Himálaje, kde bude učit děti dramatickou výchovu. Smolařku trápí půjčený indukční vařič, ke všemu se zlobí s agregátem.

„Vlasta měla hezky prostřeno, Dáda neměla vůbec prostřeno. Já budu lepší,“ hecuje se na oko Světlana, která dámy posadí do letní kuchyně. „Doufám, že po těch útrapách s elektřinou se už nic horšího nestane. Jenom vám po tom bude špatně,“ vtipkuje věčně se smějící hostitelka. Jenže stane se! Rozbitá sklenička poraní Dádu.

Vše je však vzápětí odpuštěno. „Netušila jsem, že Světluš takhle úžasně vaří,“ vzdychá Dáda s obdivem. Obdiv Světlana sklidí i za svou zábavu. Pro spolubojovnice si totiž připraví ukázku drezury koní! Takže po včerejší koze přišel na řadu kůň! Proboha, co nás čeká zítra?



Přečtěte si
henes
13. 7. 2012 • 19:54

Stáří je hnusný!

hillaarkaa
12. 7. 2012 • 07:02

By nemělo hrát v TV a divadlech,ale jít prodávat růžedo střelnice,taková slípka se jentak nevidí.Žehrová-dáma na 1*

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.