Jágr staví rodinné sídlo na Kladně: Překvápko pro Innu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jágr staví rodinné sídlo na Kladně: Překvápko pro Innu!

Vysmátý Jaromír Jágr přijel v doprovodu krásné Inny Puhajkové.
Vysmátý Jaromír Jágr přijel v doprovodu krásné Inny Puhajkové. (deník Sport - Jaroslav Legner, Aha! - Mária Rušinová)

Hokejová legenda Jaromír Jágr (40) se v Čechách moc neohřeje, do rodného Kladna se vrací akorát na prázdniny. S tím bude ale brzy konec. Až uzavře profesionální kariéru, bude žít na Kladně. A na tuto chvíli se připravuje už teď. Koupil tam totiž obrovský pozemek a bude stavět! „To je pro mě překvapení,“ divila se jeho partnerka Inna Puhajková (26).

Jak dlouho ještě vydrží bruslit na špičkové úrovni, je záhada a stejné mystérium je i jeho budoucí působiště.

Tři roky válel v ruském Omsku, teď si užíval sezonu v zámořské NHL za Philadelphii. „Uvidíme, s kým podepíše smlouvu teď,“ neví ani jeho spřízněná duše Inna. O vzdálené budoucnosti má ale její vyvolený jasno. Jarda je vlastenec a těší se, že jednou bude bydlet pěkně vedle maminky a tatínka, a proto v centru Kladna koupil stavební parcelu.

I když každý občan měl nárok jen na jednu, Jágr dostal rovnou dvě. Stavební plocha čítá na 2522 m2 (pozemky ve stejné lokalitě vyjdou cca na 1,5 milionu korun)!

Vybral si nejstarší čtvrť ve městě, kde dřív stály dělnické domky, jenže teď to tu chce radnice zrenovat a zainvestovat do okolí kolem 100 milionů korun. Pozemek je zatím porostlý trávou, takže se tam jezdí »Džegrův« tatínek pravidelně prohánět sekačkou.

Jak se na to tváří Jardova milenka Inna Puhajková, které se za oceánem moc líbí? „I když jsem o pozemku nevěděla, počítám s tím, že jednou budeme žít v Čechách. Jarda se stále bude věnovat hokeji a bude to perfektní místo pro založení rodiny,“ svěřila se se svými plány krásná modelka.



Přečtěte si
zelena.karkulka
25. 6. 2012 • 21:20

to k ničemu vědět nepotřebuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.