Korec je na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Korec je na kapačkách!

Vlasta Korec byl hospitalizován po ukrutných bolestech a dnes podstoupí ultrazvuk!
Vlasta Korec byl hospitalizován po ukrutných bolestech a dnes podstoupí ultrazvuk!

KLADNO – Vlasta Korec (33), moderátor rádia Impuls a tiskový mluvčí muzea Karla Gotta Gottland, musel být v noci na včerejšek převezen na pohotovost nemocnice v Kladně! Moderátor totiž trpěl velkými bolestmi, a byl okamžitě napojen na kapačky.


„Byl to úplný očistec,“ svěřil se včera deníku Aha! vyčerpaný Korec.

„V noci z úterý na středu jsem dostal bolesti a křeče, které nešly vydržet, a tak mě přítelkyně Madlenka donutila jít na pohotovost. Převezli mě do nemocnice na Kladně, kde byly zmatky na příjmu, protože jsem si v těch bolestech ani nemohl vzpomenout, jakou mám zdravotní pojišťovnu. Nakonec jsem dostal kapačky, a teď už do mě teče čtvrtá,“ prozradil moderátor reality show VyVolení včera dopoledne s tím, že z pohotovosti byl už převezen na lůžkové oddělení chirurgie v pátém patře. „To nejhorší snad už mám za sebou, ale byl to úplný očistec,“ dodává.

Korce teď čeká řada vyšetření, které mají určit, co se vlastně moderátorovi stalo. „Čeká mě ultrazvuk a celá série testů. Může to být žlučník, žaludek, lékaři zatím nevědí, co mi je. Zřejmě si tělo řeklo »dost«, a rozhodlo se překazit mi uspěchaný styl života, jaký vedu,“ říká moderátor, který kvůli hospitalizaci musel zrušit svoji plánovanou účast na otevření butiku se spodním prádlem Bruno Bannani.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.