Iveta Bartošová: Zůstala bez Rychtáře i bez peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Zůstala bez Rychtáře i bez peněz!

Na posledním vystoupení v listopadu si Iveta utrhla pěknou ostudu.
Na posledním vystoupení v listopadu si Iveta utrhla pěknou ostudu. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Mělo to být po dlouhé době zase pořádné vystoupení. Jenže Iveta Bartošová (46) podle posledních informací před rozjíveným davem kamioňáků na Slovensku nevystoupí. Jejímu ochránci Josefu Rychtářovi (54) se totiž nelíbily podmínky smlouvy, a tak jí to jednoduše zakázal!

„Asi to tak dopadne, budeme o tom ještě jednat,“ řekl Aha! František Grebeči, pořadatel monstrózní akce, která se má uskutečnit 16. června v Piešťanech.

Češi už jsou na Ivetiny výkyvy a nedodržování smluv či pravidel zvyklí. Slováci však ještě bezmezně důvěřovali planým slovům Josefa Rychtáře, který se spíš než do role milence nově pasoval na manažera a hlavního vůdce smyšleného týmu Ivety Bartošové.

Noci totiž tráví zpěvačka úplně sama. Rychtář se do vily v Praze-Uhříněvsi nenastěhoval, ani tam nepřebývá. Bartošovou občas navštíví, intimní život však už zřejmě nesdílejí. Vyjednávat ale umí. „Nedohodli se na smlouvě, údajně chtěli více peněz,“ řekl člověk zapojený do domlouvání kšeftu na akci s názvem Truck Aréna 2012.

Zpěvačka si ale moc vyskakovat nemůže a teď zřejmě přijde i o tisíce korun, které mohla vystoupením získat. Vždyť fiasko a totální neúspěch na poslední akci v kasinu, kde si v listopadu utrhla neuvěřitelnou ostudu, její cenu rozhodně nezvýšilo. Pak už ji nikdo na pódiu neviděl. Teď mohla vstát z mrtvých a ukázat, že je dostatečně silná na to čelit svým fanouškům tváří v tvář. Jenže slova se opět stala jen planými neuskutečněnými sliby.

„Já vám k tomu nebudu nic říkat, obraťte se na Ivetin tým. A neřeknu vám, kdo do toho týmu patří,“ okomentoval situaci pro Aha! Josef Rychtář.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
Uživatel_1225870
25. 8. 2013 • 19:47

Prej zeptejte se Ivety

zadnice
8. 6. 2012 • 15:37

A Rychtář? Ten si chce hrát na "managera" jako je to u Vondráčků, ale s Helenou se Iveta nemůže absolutně srovnávat.

hillaarkaa
8. 6. 2012 • 08:59

Páč v té péérdeli dávno s lysoněm jste,a do péérdelí i zasouváte Tak se dej dokopy ty červe a pak se přijď chvástat

jiriforman
7. 6. 2012 • 10:53

P.r.d.e.l..hillarko pode mnou: taky bych ji hladit nechtěl, poněvadž si ji nemyješ, jenom si ji v parku utíráš lopuchem, a já nechci aby mi smrděly ruce. Zato ti do ní s chutí nakopu, jestli chceš.

p.r.d.e.l..hillarka
7. 6. 2012 • 10:44

máš to marný formane Moje ***ka není pro tebe Ty si hlaď tu lysohlávkovu, jako to děláš každý den po šichtě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.