Hlas ČS vyhrála Bagová, byl to podvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hlas ČS vyhrála Bagová, byl to podvod?

Vítězka Hlasu Ivanna Bagová
Vítězka Hlasu Ivanna Bagová (reprofoto TV Nova)

Po dlouhém boji v Hlasu Česko Slovenska nakonec zvítězila Ivanna Bagová, která porazila v závěrečném superfinále Annu Veselovskou ze stáje rapera Rytmuse, jíž mnozí považovali už od začátku za velkou favoritku soutěže.

Nejúspěšnější dívky soutěže byly často terčem sporů jejich koučů Rytmuse a Michala Davida, kteří si nemohli dlouho přijít na jméno. Raper řekl o Ivanně Bagové, že vypadá jako stará teta, a král diskoték zase vytknul Anně Veselovské, že ho nezdraví.

Bylo ale jasné, že zvítězit může jen jedna. Volba, o níž se postarali výhradně diváci prostřednictvím SMS hlasů, nakonec padla na Ivannu Bagovou. A právě způsob hlasování, tedy SMSkami je to, co už před přímým přenosem vzbudilo rozruch.

Není totiž žádným tajemstvím, že Michal David často spolupracuje s Jiřím Pomeje, který to s esemeskami umí skvěle, o čemž jsme se mohli přesvědčit například při vítězství Ivety Bartošové v anketě TýTý. A to mu vytknul už před Českým slavíkem i Karel Gott.

Bylo Ivannino vítězství také dílem šikovného zacházení s esemeskami? Mladá zpěvačka teď bude mít každopádně příležitost všem ukázat, že si vítězství zasloužila a šanci chytne pevně za pačesy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.