Zlatu Adamovskou obtěžoval klaun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlatu Adamovskou obtěžoval klaun!

Zlata Adamovská se chtěla zbavit drzého klauna, který ji zouval botu!
Zlata Adamovská se chtěla zbavit drzého klauna, který ji zouval botu! (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Na slavnostním večeru určeném pro gurmány, který se pod názvem Palazzo konal v zrcadlovém paláci na Letenské pláni, to jenom svištělo! Moderátorka Kateřina Hrachovcová – Herčíková (31) v rámci show uklízela talíře jako o závod, a Zlata Adamovská (47) zmlátila místního klauna. Čím? Gumovou rybou!

„Chtěl mi zout botu, a to mi od něj přišlo drzé. Tak jsem ho začala řezat, aby toho nechal. Pomohla mi gumová ryba, kterou jsem mu vytrhla z ruky,“ řekla deníku Aha! se smíchem herečka, které ten večer nejvíce chutnal tartar ze středomořského mečouna a domácí kachna s brusinkovo – zázvorovým rizotem.

Večer obohacený dobrotami kuchaře Josefa Rychtera a vystoupením akrobatů, zlákal také Hanu Hegerovou či Kateřinu HrachovcovouHerčíkovou, která s baviči naopak ochotně spolupracovala. A jednoho z nich natolik uhranula, že jí věnoval rudou růži!

18.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.