My všichni jsme Bond! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

My všichni jsme Bond!

Felix Slováček musel do kina sám, Dáda psala doma scénáře. S fi gurantkou jen pózoval.
Felix Slováček musel do kina sám, Dáda psala doma scénáře. S fi gurantkou jen pózoval. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – James Bond je zpět! Přesto se po něm ale jeho skalním fanouškům bude stýskat dál. Ten, kdo se v nové »bondovce« Casino Royale vrátil, je totiž mnohem drsnější a postrádá hravost, která ho v uplynulých dvaceti filmech provázela.

Přesto si premiéru jeho nového filmu, kde Bonda poprvé hraje Daniel Craig, nenechala ujít celá řada českých celebrit!

„Úžasný biják! Byl jsem z něj nadšený,“ rozplýval se po premiéře saxofonista Felix Slováček (63), který do kina dorazil bez manželky Dagmar Patrasové (50). Ta totiž musela zůstat doma a psát scénáře pro svůj televizní pořad Kouzelná školka. „Určitě na to ale s Dádou půjdu ještě jednou,“ sliboval hudebník, který manželčiny nepřítomnosti využil k pózování s ozbrojenými figurantkami. S nimi si »bondovské« pozice zkusil třeba i Zdeněk Podhůrský (40), porotce SuperStar Ondřej Hejma či moderátor večera Jakub Železný.

Kdo další si premiéru filmu, který byl z větší části natočený v České republice, užíval? Dorazila herečka Zlata Adamovská, kterou nedoprovázel investigativní špion – manžel Radek John, ale jejich syn. Jiří Macháček, Tomáš Hanák a Karel Svoboda přišli s manželkami, spisovatel Michael Viewegh zase s novou přítelkyní. A do tajného agenta se vžil i Milan Šteindler, který mezi přítomnými pobíhal s prsty nataženými do tvaru pistole a na každého »střílel!«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.