Co týden dal... Honza Nedvěd dostal kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co týden dal... Honza Nedvěd dostal kopačky!

Jan Nedvěd s Pavlínkou.
Jan Nedvěd s Pavlínkou. (Isifa, Aha! – Martin Hykl)

Neměli jste minulý týden čas sledovat zprávy z českého showbyznysu? Možná máte dojem, že vám něco uteklo. Nevěšte hlavu! Přinášíme vám sumář těch nejzajímavějších událostí, které se za uplynuý týden staly. Přejeme hezké čtení!

Rozchod týdne: Pavlínka už s Nedvědem u Sázavy nežije!

Ještě před pár měsíci písničkářský brontosaurus Jan Nedvěd (65) vyhlašoval do světa, že si svou o pětatřicet let mladší přítelkyni Pavlínku (30) bude brát! Jenže jak se zdá, pohádka skončila a milovník přírody a vlahých rán zůstal sám. Podle všeho se romantický vztah rozpadl.

„Nedvěd ji terorizoval. Bál se, že o ni přijde, a tak ji na každém kroku hlídal. Stačilo, když pro ni po práci přijel a zpozdila se o pět minut, a už byl oheň na střeše. Hlídal si ji jako ostříž, nikam ji nepouštěl, když už někde byla bez něj, musela se mu pořád hlásit,“ prozradil bývalý kolega Pavlínky z obchodu v Praze na Pankráci. Nedvěd mlží a tvrdí, že se odstěhovala, aby nemusela dojíždět do práce.

»Rodiče« týdne: Dara Rolins bojuje o dceru!

Přestože se dosud zpěvačka Dara Rolins (39) a její bývalý partner Matěj Homola (38) na péči své dcerky Laury (4) vždycky dokázali bez problémů domluvit, nyní se mezi nimi rozhořel ostrý boj. Daře se nelíbí, že chce Matěj Lauru vláčet do Indie. On si zase stěžuje, že ji vídá čím dál méně. Zpěvačka se proto rozhodla, že dceru ochrání právními kroky a Homolovi styk s ní co nejvíce omezí.

Ten naopak trvá na střídavé péči... „Mám od Dary návrh, abych se vzdal dcery. Dítě má právo na rovnoprávný styk s oběma rodiči,“ prohlásil Homola. „Nikdy jsem Matějovi nechtěla odpírat právo mít ji třeba i na měsíc, řeším pouze destinaci, kam ji chce brát. A u té byl Matěj neoblomný. Vlastně mi jako variantu místo Indie nabídl Laos...,“ uvedla k tomu šokovaná Rolins.

Michale, kam to koukáš!

Dara je v těchto dnech hvězdou televizní obrazovky. Je v porotě soutěže Hlas ČeskoSlovenska. A vedle ní usedá, krom partnera Rytmuse, i hitmaker Michal David. Tuhle se ale zapomněl a koukal zpěvačce, kam neměl… Trošičku jí popojely šaty dolů a jeho ostříží zrak se také svezl, kam neměl… A dělat to vážně neměl! Protože se orosil a maskérka ho musela přepudrovat.

Pohřeb týdne: Krampol pochoval tchyni!

Manželka Jiřího Krampola (73) Hanka (50) pochovala svou maminku. Ta zemřela ve věku šestasedmdesáti let na mrtvici, když telefonovala právě s dcerou. Herec byl své manželce oporou, před smuteční síní jí věnoval polibek.

„Marie Kalistová bojovala s rakovinou jater. Byla strašně statečná, obdivoval jsem ji. Pro Haničku to byl šok, ale jinak mohu takovou smrt tchyni jen závidět. Odešla rychle, o ničem nevěděla,“ řekl na pohřbu Krampol.

Stěhování týdne: Pergnerová bez chlapa i střechy nad hlavou!

Moderátorka Tereza Pergnerová (37) opět spadla na dno. Nejenže se rozešla se svým partnerem Jiřím Chlebečkem (41), ale skončila na ulici! Musela se vystěhovat z vilky ve Chvatěrubech na Mělnicku, kde byla v podnájmu.

„Majitel domu nám dal šibeniční termín, abych se s dětmi vystěhovala. Pak začal vyhrožovat s tím, že mu dlužím půl milionu korun, což je absolutní nesmysl. Svědomí mám čisté, zachovala jsem se čestně,“ uvedla Tereza, která teď se svými dětmi, tříletou Natálkou a dvanáctiletým Samuelem, našla azyl u své maminky v Lužné u Rakovníka. „Začínám od nuly. Jako už poněkolikáté,“ povzdechla si moderátorka.



Přečtěte si
winterfreshka
17. 4. 2012 • 08:55

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.