Manželka Jiřího Šlégra Kateřina modelkou: Chce se vyrovnat sokyni Králové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka Jiřího Šlégra Kateřina modelkou: Chce se vyrovnat sokyni Králové?!

Kateřina Šlégrová na prahu čtyřicítky vyšla na předváděcí molo poprvé.
Kateřina Šlégrová na prahu čtyřicítky vyšla na předváděcí molo poprvé. (Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Manželka hokejisty a poslance Jiřího Šlégra (40) Kateřina (39) vyšla poprvé na molo jako modelka. Chtěla se asi vyrovnat své vnadné sokyni Lucii Králové (30), která s jejím mužem už přes rok žije…

Ač novicka, po molu se několikrát prošla jako zkušená profesionálka. „Měla jsem hroznou trému, nikdy jsem jako modelka nepracovala, ale zkušenost to byla zajímavá. Radši jsem před akcí moc nejedla a chodila cvičit, ale těch 55 kilo, co zamlada, už holt nevážím...,“ prozradila Kateřina.

Kdo ví, třeba jí tenhle experiment přihraje novou životní lásku... „Jsem sama, nikoho nemám. Chci se věnovat pouze dceři Jessince,“ řekla rázně.

Králová vs. Šlégrová: Jejich srovnání...

Prsa

Kateřina i Lucie mají bujný dekolt. Příroda byla ale štědřejší ke Králové, oproti své sokyni, která má trojky, se může pyšnit výstavními (a přírodními!) pětkami.

Postava

Králová se i po dvou dětech chlubí bezchybnými sexy křivkami, na Kateřině bylo vidět, že na svých proporcích v poslední době zapracovala.

Výraz

Kateřina není v modelingu zběhlá a to je na jejím lehce vyplašeném pohledu poznat. Nebyla úplně ve své kůži. To Lucie je ostřílená modelka a ví, jak se správně tvářit.



Přečtěte si
sasankax
8. 4. 2012 • 03:56

No na ten druh ´´akcie´´ tam pani Šlégrová v pohode zapadla....vyzerá dobre, je kočka, má oveľa krajšiu jemnejšiu tvár ako nosatá zlatokopka Králová ! Vidieť Královú bez mejkapu, to je teda zážitok! Šereda ceckatá, vyzerá ako mužatka, nemá v sebe nič jemné ženské, keď už Šlégr zatúžil po zmene, nechápem, prečo si narazil túto ´´slávnu´´prefíkanú českú zlatokopku, kvôli ktorej vyhasli dva životy....

analfabet
7. 4. 2012 • 19:42

Proč začínáš větu slovem "Tak"?

mirkazam
7. 4. 2012 • 17:34

nemusím, ale jeho manželka vypadá hrozně.Ani se nedivím, že si nabrnkl Královou..

lenkaaaa
7. 4. 2012 • 16:13

to už na to molo může jít asi každý

bobina
7. 4. 2012 • 14:34

Faktem je,že si Šlégr polepšil a snad je mu i lépe. Zajímavější pro mě ale je ten fakt,že bývalka o Králové hovořila velmi posměšně jako o zlatokopce,která se ráda předvádí a vystrkuje prsa a najednou to není pravda,když sama leze na molo??? Jo,svět je malý a lidi nejsou hlupáci a pamatují si paní Šlégrová a já vám dávám palec dolů!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.