Voldánová se válela po zemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Voldánová se válela po zemi!

Jolana Voldánová si během nacvičování udělala ze svého trenéra Jana Tománka žíněnku!
Jolana Voldánová si během nacvičování udělala ze svého trenéra Jana Tománka žíněnku! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – V zákulisí tanečního pořadu České televize »StarDance… když hvězdy tančí« se dějí pěkné věci! Moderátorka Událostí Jolana Voldánová třeba nacvičovala s tanečním trenérem Janem Tománkem tak důkladně, až se složila na zem!

Herec a zpěvák Roman Vojtek zase provokoval svou přítelkyni Terezu polibky, kterými neobšťastňoval ji, ale svoji sexy trenérku Kristýnu Coufalovou. A diváky vyřazená Helena Zeťová se neobešla bez slziček!

Zpěvačku s typickým chraplavým hlasem rozhodnutí diváků překvapilo. Přesto se rozloučila s úsměvem, i když se jí chvílemi draly slzy do očí. Paradoxem na vyřazení Zeťové bylo, že se zpěvačka, která první kolo »odflákla«, na druhý díl soutěže pečlivě připravila. Z toho, co se během dvou měsíců nacvičování s trenérem Eduardem Zubákem naučila, bude jen těžit. „Některé věci určitě použiju při vystupování na pódiu nebo ve videoklipu,“ řekla Zeťová, která ještě před vyřazením získala od poroty 23 bodů. „Možná jsem do toho nedala vše,“ polemizovala zpěvačka nad důvody vyřazení na tiskové konferenci, která se konala krátce po soutěži.

Zpěvák Roman Vojtek si u své přítelkyně Terezy koledoval o pěkný průšvih! Během sestřihu z tréninku políbil své trenérce Kristýně ruku a polibek na tvář si neodpustil ani během vyhlašování výsledků. Tereza, která původně Vojtkovi fandila hlasitým dupáním a pískotem, měla chvílemi chladný výraz v obličeji. Vojtek si to proto u přítelkyně musel později pěkně »žehlit«! A diety můžou načas hodit za hlavu Tereza Kostková, která pořad moderuje s Markem Ebenem, a Mahulena Bočanová. Kostková má díky nervozitě dole jedenáct kilo, Bočanová jich zase během několikatýdenních fyzicky náročných tréninků shodila dvanáct!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.