Milenci Šlégr a Králová: Pikantní prozrazení! Napráskal je klíč k sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milenci Šlégr a Králová: Pikantní prozrazení! Napráskal je klíč k sexu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejdříve erotika, teď vztek! Tak se dá popsat stav, ve kterém je nyní poslanec a bývalý hokejista Jiří Šlégr (40, strana LEV 21) s milenkou Lucií Královou (30)! Deník Aha! včera přinesl zprávu o tom, že si tyto dvě hrdličky dopřály dovolenou v hotelu Desire v mexickém Cancúnu.

Noc tu stojí bratru od pěti tisíc korun na osobu, ale hlavně – HOTEL JE PROSLULÝ SKUPINOVÝM SEXEM. Lidé tu chodí nazí, dovádět tu může každý s každým, a jsou tady dokonce speciální místnosti pro milence! A Šlégr s Královou si teď lámou hlavu s tím, jak se jejich tajemství dostalo na veřejnost!

Vlastní chyba

Prozrazení jejich pobytu je stejně pikantní jako věci, které se v hotelu dějí. Za všechno může nepozornost, nebo spíše hloupost milenců. V jedné z cestovních kabel totiž zapomněli speciální kartu – klíč od hotelového pokoje. Ten se pak dostal až k jejich šokovaným příbuzným.

Šlégrova manželka Kateřina: O jeho choutkách vím…

Deník Aha! kontaktoval Šlégrovu manželku Kateřinu (40), která touto informací nebyla nijak šokována. „O jeho choutkách vím, zažila jsem s ním různé věci. Podívejte se, s tím pánem jsem žila 24 let a dobře vím, o co jde. O této dovolené jsem se dozvěděla už v září loňského roku,“ řekla Aha! Kateřina Šlégrová, která v tuto chvíli s manželem bojuje o třináctiletou Jessiku Kateřinu. Poslanec by ji totiž rád získal do střídavé péče.

Šlégr se vzteká!

Zatímco v neděli ještě Jiří Šlégr mlžil, včera pobyt v hotelu přiznal. „Byly vypíchnuty jen ty nejlechtivější služby hotelu, kvůli kterým jsem tam ale rozhodně s partnerkou nejel. Cílem celé série negativních článků o mé osobě je ovlivnění rozvodového řízení, které vedu s manželkou, a primárním záměrem je, aby mi do společné péče nebyla svěřena naše dcera,“ rozčiloval se Šlégr.

A přišel s hlavním důvodem, proč do toho specifického hotelu s milenkou vyrazil – prý si tam jel léčit bolavá záda! A osočil i manželku a její právní zástupkyni, že se ho snaží zničit.

„S touto záležitostí nemám nic společného. Má snaha se orientuje výhradně na právní kroky, které činím v zastoupení své klientky, výhradně ve prospěch nezletilé Jessiky Kateřiny,“ řekla Aha! advokátka Dalila Pelechová, zastupující Kateřinu Šlégrovou.

Přečtěte si
12356
16. 3. 2012 • 13:45

pavla98
14. 3. 2012 • 14:53

z lásky k bližnímu svému

pavla98
14. 3. 2012 • 12:48

Žijeme jen jednou tak proč si neužívat .Chodím s přítelem do pražského swingers clubu ( Fantasy) , proto rozhodně schvaluji tuto aktivitu .

marais
14. 3. 2012 • 10:15

Ta Králová je neštěstí pro každého chlapa, pane Šlégr, pozor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.