Machálková řádila s Arturem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Machálková řádila s Arturem

Leona Machálková se umí odvázat nejen na pódiu, ale i při dovádění se synem Arturem.
Leona Machálková se umí odvázat nejen na pódiu, ale i při dovádění se synem Arturem. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To byl ale nářez! Diváci v narvaném Divadle Blaník se málem utleskali, když aplaudovali zpěvákům, kteří vystoupili bez nároku na honorář na charitativním koncertu Srdce je nejšťastnější.

Nadaci Mater Et Pueri pro osamělé matky s dětmi, jejíž patronkou je zpěvačka Magda Malá, přišly podpořit hvězdy jako Helena Vondráčková, Martin Maxa, Bohuš Matuš, Josef Laufer, Jitka Zelenková, Martin France nebo Leona Machálková. Té dělal doprovod nejen přítel architekt Bořek Šípek, ale i syn Artur.

Světoznámý architekt předal Magdě Malé šek na 80 tisíc korun, které získal prodejem jednoho svého lustru. Druhý šek na 141 tisíc korun dostala Malá coby výtěžek koncertu. Šípek si nakonec vychutnal nejen celý koncert, ale v jeho závěru dováděl v zákulisí s Leonou a se čtyřletým Arturem. Ten je neuvěřitelně živý a pobíhal za oponou jako čertík. A tak s ním řádili nejen rodiče, ale chvílemi i Magda Malá či Helena Vondráčková.

Naše nestárnoucí Slavice celý slavnostní večer zakončila a stejně jako šoumen Josef Laufer, sklidila frenetický potlesk. A taky pochvalu na nový účes. „Helenko, moc ti to sluší,“ lichotil jí i buldozer ženských srdcí Martin Maxa, když ji hladil po vlasech, které měla nezvykle stažené dozadu.

Po koncertu, na kterém chyběl pouze Dan Hůlka, jenž se omluvil s tím, že jej sklátila chřipka, se většina účinkujících vypravila do nedaleké restaurace Louis Armstrong. A tam se rozjel divoký večírek, který skončil až ve čtyři hodiny ráno! „Tak jsme tu restauraci k ránu zavřeli, a ve čtyři hodiny šli domů,“ řekl nám včera v poledne ještě rozespalý Martin France. Pořádně zapařit přišel nejen Martin Maxa, který odjel o půlnoci i s manažerem domů do Litvínova, ale i Kamélie, Eva Aichmajerová, Jitka Zelenková nebo Hana Křížková. „Louis Armstrong je moje oblíbená restaurace, do které chodím na obědy,“ přiznala Křížková.

8.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.