Vulgární Mojsejová: Za sprosťárny jí hrozí pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vulgární Mojsejová: Za sprosťárny jí hrozí pokuta!

Mojsejová při svém sprostém projevu
Mojsejová při svém sprostém projevu (Profimedia.cz)

Kontroverzní slovenskou podnikatelku Noru Mojsejovou (53) může kariéra v  politice vyjít pořádně draho. Pokud neudrží svůj jazyk na uzdě, ve slovenském parlamentu může za své vulgární vyjadřování dostat sankce!

Pokud se Mojsejové opravdu podaří uspět ve volbách, bude muset svůj oplzlý slovník hodně zcenzurovat. Do jediné věty totiž dokáže nasázet hned několik sprostých slov a její projevy se neobejdou bez těch nejvulgárnějších výrazů.

Ve slovenském parlamentu mohou být ale poslanci za překročení hranice slušnosti vykázání z hlasovací místnosti. To se ovšem považuje za neomluvenou účast, za niž hrozí pokuta až ve výši 166 eur. Server Pluska.sk Mojsejové za její výstupy plné vulgarismů vystavil účet. Na základě tří telefonátů, dvou sms a jednoho videa by Nora musela zaplatit téměř 26 tisíc korun.

Podívejte se, co Mojsejová vzkázala redaktorce tohoto serveru přes telefon:

„Vy jste dementní. Chtěla jsem vám říct, že jste obyčejná pi*a a lhářka! Vy jste pi*a. No, ne? Nashle, vy jste pi*a. Jsem vám řekla, u mě jste pi*a, no u mě jste pi*a. Včera mi volala ta zku*vená lhářka. Když nemáte co psát, vyse*te se na to!“



Autor:  cam

Přečtěte si
fizi
28. 2. 2012 • 16:29

vždyť se podívejte na tu její fotografii a více snad není potřeba slov.Mozek jí zasypala hamižnost,zlatá křesla a lustry,ale chybí láska a cit.Je v té "nádheře" sama,bez přátel,opilá ,hrubá,zlá ženská.A pokud ji lidi zvolí....jsou stejní

va45
28. 2. 2012 • 13:44

Jak chceš kdo se směje naposled se směje nejlíp.Už jsem začal. Byla to tvoje volba chodit se sem bavit.A ještě urážet policajty.Nechtěl bych se jim dostat do ruk.Už tě lituji.

xell
28. 2. 2012 • 13:18

Hej, Evi, nechtěla bys to tady už zapíchnout? Víš, dát taky prostor na psaní jiným, stejně ty dlouhosáhlé vzkazy od tebe určitě nikdo nečte

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.