Jan Šťastný s manželkou poprvé od porodu ve společnosti: Krize zažehnána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Šťastný s manželkou poprvé od porodu ve společnosti: Krize zažehnána!

U Šťastných to vypadá znovu na Šťastnou rodinu.
U Šťastných to vypadá znovu na Šťastnou rodinu. (Diamond Lashes)

Manželství Jana Šťastného a jeho manželky Báry procházelo krizí, když se jim narodil syn Ondřej. Herec známý především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se totiž oddával oslavám v night klubu, kde údajně nezůstal jen u alkoholu. Teď to ale vypadá, že už je všechno v nejlepším pořádku.

Jen před pár měsíci, v době, kdy se narodil malý Ondřej, bylo u Šťastných doma pěkné dusno. Na známého herce totiž prasklo, že navštívil noční klub svého hereckého kolegy Pavla Trávníčka a hojně se spekulovalo o tom, že nezůstalo jen u okukování lehkých děv, ale i u činů. To ale Šťastný rázně odmítl a zastal se ho i kamarád Trávníček. „Opravdu jsme jenom pili,“ přesvědčoval všechny okolo.

Zřejmě to nakonec zabralo. Ačkoliv prvně herce jeho milá z domu vyhodila, teď to vypadá, jakoby se nic nestalo. Šťastný si svou manželku přijel vyzvednout na párty nové kampaně Diamond Lashes a nemohli se od sebe odtrhnout. Vyměňovali si zamilované pohledy i doteky a neustále se líbali.

Dokonce prý plánují další dítě a není divu – Báru evidentně mateřské povinnosti naplňují, bylo to totiž poprvé, co syna svěřila na hladání někomu jinému a vyrazila do společnosti. „Přestala jsem kojit, takže už si to můžu dovolit, ale jsem bez malého nervózní, už se na něj těším domů,“ nezapřela v sobě starostlivou matku.

Párty se účastnila i modelka Renata Langmannová, která kampaň pro Diamond Lashes nafotila. Udělala kvůli tomu výjimku, jinak fotí už jen výhradně v zahraničí. Společnost, která se zabývá permanentním prodlužování a zhušťování řas, jí však nabídla štědrý honorář, za nějž se uvolila pro jednou ze své zásady slevit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.