Babica zůstává! Čtenáři Aha! zachránili pořad svého oblíbeného »kuchtíka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Babica zůstává! Čtenáři Aha! zachránili pořad svého oblíbeného »kuchtíka«!

Babica se svým pořadem o lidovém vaření zůstává na Nově.
Babica se svým pořadem o lidovém vaření zůstává na Nově. (Aha! – Petr Novotný)

Svérázný kuchař Jiří Babica (50) se nakonec dohodl s vedením televize Nova a ještě nejméně půl roku bude pro své fanoušky připravovat kontroverzní »dobroty«! Právě fanoušci totiž Novu zavalili prosbami, které kuchaře v televizi udržely. Vyšší plat si Babica sice nevydupal, škodný ale nebude…

Podle některých prznitel české kuchyně, pro jiné muž z lidu, který dokáže »zahrát« za málo peněz hodně muziky. Neexistuje takřka nikdo, kdo by ho neznal, a toho si je Nova vědoma. Bouři nevole, jakou jeho hrozící odchod z »nováckých« obrazovek po tříletém působení vyvolal mj. i mezi čtenáři Aha!, si televize vzala k srdci a rozhodla se s ním podepsat novou smlouvu.

„Honorář mu ale nezvedli. I když je pravda, že se dohodli na větším počtu dílů, takže ve finále víc peněz mít bude,“ řekl Aha! manažer Jan Lacina s tím, že Babicova věčná nejistota spojená s tím, že měl smlouvu uzavřenou na půl roku, zůstává.

„Když nastupoval a dohadoval si honorář, byl v jiném postavení než dnes. Vybudoval si jméno, a proto měl pocit, že si zaslouží mnohem víc peněz, protože dělá Nově sledovanost,“ dodává zdroj z okolí svérázného kuchtíka.

Je ovšem možné, že se tato situace bude v červnu opakovat znovu...



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
destrruct
9. 2. 2012 • 12:38

Fakt velký dík, že jste dopustili další kur*ení český gastronomie. Kéž by tohle prase Babicu přejel Pohlreich autem a byl by klid!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.